TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Akrobatikus kosárcsapat az Operett Színházban?

6001
A világhírű magyar Face Team Katar után újabb extrém programot kínál.

A Face Team nemrég ért el több mint 4,5 milliós nézettséget a híres YouTube rendező, Devin Graham filmjével, máris újabb érdekességekkel rukkol elő. Most tértek haza Katarból, április 1-én pedig az Operett Színházban nyújtanak különleges előadást, hip hop csapatokkal és a színház sztárjaival.

2013. április 1-jén a Budapesti Operett színházban egyedülálló, eddig sosem látott előadás kerül színpadra. A színház hazánk egyetlen hip hop szervezete, a Hip Hop International Hungary-vel viszi színre a STREET BEAT című előadást. Különböző hip hop csapatok, Szabó Dávid, Brasch Bence, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Peller Anna, Nádasi Veronika mellett az ország legismertebb kosárlabda-freestyler-csapata, a Face Team – Akrobatikus Sportszínház is fellép, utcai és kortárs táncokkal ötvözött kosárlabda trükkökkel. Az előadás fókuszában a fiatalok napi problémái, az emberi kapcsolatok, értékek, egymás tisztelete állnak.

A csapatot a világ legkülönbözőbb pontjaira hívják fellépni. Nemrég Katarba, a katari kosárlabda szövetség kosárlabda tornájára kaptak meghívást.  A Dohában rendezett 2 napos eseményen katari csapatok mellett egyetlen külföldi fellépőként szerepelt a Face Team. Az Öböl-menti országban még nem lépett fel hasonló színvonalú csapat, s a nagy sikerre való tekintettel további fellépések várhatók annak érdekében, hogy közösen népszerűsítsék Katarban a kosárlabda sportot.

Nem sokkal korábban Devin Graham a YouTube egyik legnépszerűbb filmes rendezője és vágója forgatott a magyar csapattal. Filmjének első alkalommal voltak magyar szereplői, a csapat Budapestet népszerűsítette olyan helyi látványosságok mellett, mint a Halászbástya, a Lánchíd, a Hősök tere.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése