TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A divat mindenkié

5993
Kampányt indít az ELLE magazin a sérült nőkért. Először szerepel kerekes székes modell az ELLE borítóján!

Újabb tabut dönt le a magyar ELLE. Az első olvasóval, illetve smink nélküli és plus size modellel készült címlap után először került kerekes székes modell - Varga Katalin - a magazin borítójára.

A lap márciusi száma kiemelten foglalkozik a fogyatékkal élő nők helyzetével és életvitelével. Célja a társadalom figyelmét felhívni arra, hogy a sérült nőknek nemcsak a fizikai korlátokkal, hanem a társadalom által létrehozott skatulyákkal is meg kell küzdeniük, és bemutassa az életet élvező, vonzó, inspiráló oldalukat is.

A magazin kampányához 14 hazai híresség is csatlakozott, többek között Till Attila, Kiss Tibi, Miklósa Erika és Kovács Patrícia.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése