TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új kereskedelmi fejlesztési vezető a MasterCardnál

5937
Méth András fő feladata a kártyaelfogadás fejlesztése, illetve a kártyás vásárlás további népszerűsítése, ösztönzése lesz.

A MasterCard Europe új kereskedelmi fejlesztési vezetőt nevezett ki Méth András személyében. A budapesti regionális iroda új munkatársaként a szakember fő feladata a kártyaelfogadás fejlesztése illetve a kártyás vásárlás további népszerűsítése, ösztönzése lesz Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában, főleg olyan partnereknél, ahol nincs jelenleg kártyaelfogadás vagy alacsony mértékű. A továbbiakban Méth András felel az elektronikus díjfizetési megoldások fejlesztéséért is.

Méth András felelősségi köréhez tartozik továbbá a magyar internetes kereskedelem kártyás fizetésre eső részarányának növelése, a lakossági szolgáltatók (energia, tv, telefon, internet) felé fizetendő díjak gyors, kényelmes és biztonságos fizetési megoldásainak fejlesztése és elterjesztése.

„Magánemberként is nagyon fontosnak tartom az elektronikus fizetés terjedését és használatát. Ahol csak tehetem, én is kártyával fizetek, mert kényelmesebbnek és biztonságosabbnak tartom, mint a készpénzt. Célom, hogy a kártyás fizetések részaránya növekedjen a hozzám tartozó országokban, így Magyarországon is” – mondta Méth András.

A szakember diplomáját a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerezte. 2005. óta médiafelületek értékesítésében, valamint bevétel-fejlesztés területén szerzett tapasztalatokat az FMCG szektorban. A Tesco megbízott bevétel fejlesztési vezetőjeként öt fő üzletágban (instore, outdoor, adatértékesítés, online és btl) tevékenykedett. Méth András szakmai pályafutását médiavonalon, a Radiocafénál kezdte, ahol értékesítési menedzserként többek között a direkt szpot valamint pr hirdetések értékesítéséért felelt, később az Est Media Group key account menedzsereként is dolgozott.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése