TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Németh Máté lett a Bónusz Brigád hivatalos tesztelője

5892
Magyarország egyetlen szolgáltatás és terméktesztelő munkakörére Németh Mátét a Ringier korábbi szakemberét választotta a Bónusz Brigád.

Máté fő feladata az Álommeló blog videós bejegyzéseinek szerkesztése, illetve a Brigád újdonságainak bemutatása lesz. Munkakörében havonta 500 ezer forintért fog kipróbálni szolgáltatásokat és termékeket szórakoztató módon úgy, hogy a segítse a vásárlók választásait.

A szakember eddig a Ringier Kiadó print és online magazinjainál végzett szerkesztői, riporteri munkát, így többek között a Blikk, a Bravo, és a Neon.hu lapoknak készített videós tartalmakat. Ezt megelőzően a Viacom International (MTV, VIVA, Comedy Central weboldalak) vezető újságírója, hírszerkesztője volt, valamint az Origo Zrt. (LifeNetwork, OzoneNetwork) újságírójaként tevékenykedett. Máté a Zsigmond Király Főiskola Kommunikáció és Médiatudomány szakán végzett, majd a TV2 akadémián szerzett riporteri képesítést. Anyanyelvi szinten beszél franciául, valamint felsőfokon angolul.

Máté további munkásságát az Álommeló blogon lehet majd követni, ahol az általa készített videós tartalmak mellett, Kiricsi Zoltán a Comment:com volt blogerre is ír beszámolókat.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése