TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

400 új UPC munkavállaló

5885
400 ügyfélszolgálati feladatokat ellátó kölcsönzött dolgozó a továbbiakban a telekommunikációs vállalat saját állományába tartozik.

Az idei esztendőt már 400-al több munkavállalóval kezdte a UPC Magyarország. Miközben a szektorban, és általában véve a magyar gazdaságban leginkább elbocsátásokról szólnak a hírek a vezető hazai televíziós, szélessávú internet-és telefonszolgáltató cég úgy döntött, hogy négyszáz ügyfélszolgálati feladatot ellátó, kölcsönzött dolgozóját saját állományba veszi át. Ide tartoznak a call centeresek, a telesales-esek, és azok az értékesítők, akik az üzletekben, shopokban dolgoznak. Ezzel a döntéssel is szeretnék erősíteni a dolgozók elköteleződését, és növelni az ügyfelek elégedettségét.

A UPC ugyanakkor idehaza azon kevés cégek közé tartozik, amelyek a válságra, a kihívásokra, a versenyhelyzetre a dolgozók ösztönzésével reagál. A vállalatnál amellett, hogy az elmúlt években nem nyúltak a munkaerő költségekhez, igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a magas teljesítményt nyújtó kollegák úgy érezzék, minden szempontból megéri keményen dolgozni.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése