TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

400 új UPC munkavállaló

5885
400 ügyfélszolgálati feladatokat ellátó kölcsönzött dolgozó a továbbiakban a telekommunikációs vállalat saját állományába tartozik.

Az idei esztendőt már 400-al több munkavállalóval kezdte a UPC Magyarország. Miközben a szektorban, és általában véve a magyar gazdaságban leginkább elbocsátásokról szólnak a hírek a vezető hazai televíziós, szélessávú internet-és telefonszolgáltató cég úgy döntött, hogy négyszáz ügyfélszolgálati feladatot ellátó, kölcsönzött dolgozóját saját állományba veszi át. Ide tartoznak a call centeresek, a telesales-esek, és azok az értékesítők, akik az üzletekben, shopokban dolgoznak. Ezzel a döntéssel is szeretnék erősíteni a dolgozók elköteleződését, és növelni az ügyfelek elégedettségét.

A UPC ugyanakkor idehaza azon kevés cégek közé tartozik, amelyek a válságra, a kihívásokra, a versenyhelyzetre a dolgozók ösztönzésével reagál. A vállalatnál amellett, hogy az elmúlt években nem nyúltak a munkaerő költségekhez, igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a magas teljesítményt nyújtó kollegák úgy érezzék, minden szempontból megéri keményen dolgozni.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése