TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Unilever: Adriai Országok Magyar vezetővel

5797
Szabó Péter az Adria országok ügyvezető igazgatójaként a horvát, a szlovén és a bosznia-hercegovinai Unilever vállalatok irányításáért felelős.

Szabó Péter 1999 óta dolgozik az Unilever Magyarországnál. Az új vezető a 2012. december 1-jén kinevezett vezérigazgatóval, Gyenes Andrással egyetemben a régió eredményességéért felel majd.

Karrierjét a vállalatnál management trainee-ként kezdte, eleinte a pénzügyi osztályon, majd az egyetem elvégzése után junior marketingesként a közép-kelet-európai regionális marketingcsapatban dolgozott. Ezt követően brand manager, 2006-2010 között a magyarországi értékesítésért felelős kereskedelmi csapatban key account manager, később pedig a modern kereskedelmi láncokért felelős kereskedelmi vezető.

2011-től a magyarországi marketing és trade marketing igazgatójaként ért el sikereket. „Hatalmas megtiszteltetés, hogy a jövőben én vezethetem az Unilever horvát, szlovén és bosznia-hercegovinai vállalatait. Az új feladat nagy lehetőség a szakmai fejlődésre, de egyben óriási kihívás is a jelenlegi túlfeszített piaci környezetben. Bízom benne ugyanakkor, hogy a tavalyi évben elért jó hazai eredményeket a régió tekintetében is tudjuk majd hozni” – mondja az újonnan kinevezett vezető.

Szabó Péter tanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, diplomát 2001-ben a budapesti International Business School marketingkommunikáció szakán szerzett. Feleségével és 5 éves kisfiával közösen az új munkaköre kapcsán Zágrábba költöznek.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése