TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az Ernst & Young a pályakezdők kedvence

5800
A cég népszerűsége egyre nő a fiatalok körében- mutat rá a Frissdiplomás Barométer.

A 340 ezer diák megkérdezésén alapuló felmérés szerint az Ernst & Young a legkedveltebb tanácsadó cég a pályakezdők körében Magyarországon. A cég egyben az egyik legvonzóbb magyar munkáltatóként szerepel a top 15-ös listában is. A Frissdiplomás Barométerből az is kiderül, hogy a vállalat népszerűsége tovább nőtt a fiatalok körében, öt helyet lépett előre a listán a korábbi felméréshez képest.

„Rendkívüli megtiszteltetés számunkra, hogy a pályakezdők körében az Ernst & Young a legnépszerűbb tanácsadó cég Magyarországon. Az egyetemről kikerülők jól tudják, hogy cégünknél minden adott arra, hogy a bennük lévő lehetőségek kiaknázásával sikeres karriert építsenek Magyarországon és akár nemzetközi szinten is. A siker egyik záloga, hogy kiemelten figyelünk munkatársaink folyamatos továbbképzésére, ez a lehetőség mindenki számára adott már az első naptól kezdve” – mondta Debreczeni Dóra. Az Ernst & Young HR-igazgatója hozzátette: a cég már az egyetemi évek alatt igyekszik bemutatni ezeket a lehetőségeket és megtalálni a jövő legsikeresebb tanácsadóit. A kiemelt programok között szerepel az egyetemisták körében évek óta népszerű adó és audit versenyek és szemináriumok.

Két hónap alatt ez a harmadik munkavállalói elismerése az Ernst & Young-nak.

Decemberben Európa legvonzóbb tanácsadó cégének választották a gazdasági és pénzügyi végzettségű munkavállalók. A Universum Global 85 ezer álláskereső megkérdezésén alapuló felmérése szerint a cég egyúttal Európa harmadik legvonzóbb vállalata.

Novemberben szintén az Ernst & Young-ot választották a legkedveltebb tanácsadó cégnek a Világ Legjobb Multinacionális Munkahelyeinek felmérésében. A Great Place to Work® Institute Top 25-ös listáját több mint 2,5 millió aktív munkavállaló megkérdezésével állították össze. 

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése