TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Blikk Klikk - Városok Versenye

5783
A legösszetartóbb magyar települést keresi a Blikk a 4 hetes játék folyamán a Facebook-on.

A Blikk arra a kérdésre keresi a választ, hogy „Melyik a legösszetartóbb magyar település?”.

A játék felülete a Facebook-on létrehozott Városok Versenye alkalmazás, amelyet bármely – a Blikk Facebook oldalát követő – felhasználható felvehet.  Az alkalmazásban a lakóhelyét, avagy választott települését (pl. szülőhelyét) kiválasztva a játékos kattintásokat gyűjthet egy-egy településnek.

A lélekszámarányosan legtöbb kattintást elért település kiérdemli és megnyeri „A legösszetartóbb magyar település 2013” díjat.

A települések eredménye a kattintások összegéből adódik, amelyet elosztanak az adott település lélekszámával (adatok forrása: GfK Vásárlóerő Tanulmány 2012/2013), így garantálva az egyenlő esélyeket.

A felhasználók az Akció időszakában, amely január 7-én indul és 4 hétig tart bármikor visszatérhetnek az alkalmazásba, hogy újabb kattintás-számmal gyarapítsák választott településüket.

A versenyben résztvevők egy nyereményjátékban vehetnek részt. A nyereményjátékban való részvétel feltétele a „Városok Versenye” alkalmazás felvétele és ezen belül a regisztráció, ill. egy kérdés helyes megválaszolása az akció időtartama alatt. A játék nyereménye egy 16 GB-os Apple iPad 2.

A játékot a McCann Ericson Budapest fejlesztette a Ringier számára.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése