TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ahol jó dolgozni

5709
A Mars Magyarország nemcsak hazánkban, hanem közép- kelet-európai szinten is példát mutat eredményeinek, és elkötelezett munkatársainak köszönhetően.

A Mars budapesti irodája idén már hetedik alkalommal került a legjobbak közé az Aon Hewitt Humán Tanácsadó Kft. Legjobb Munkahely Felmérésén. A vállalat a hazai elismerésen túl bekerült a Legjobb Munkahely Felmérés közép- kelet-európai győztesei közé is, amely egyedülálló sikernek számít a kisvállalat kategóriában. Az eredmény a Mars munkatársi koncepciójának, és a kölcsönösségnek köszönhető, mely a vállalat öt alapelvének egyike.

A Mars Magyarország 2006 óta a legjobbak között végez az Aon Hewitt felmérésén. A budapesti iroda hazai sikerei mellett idén kisvállalat kategóriában a közép-kelet-európai régió győztesei közé is bekerült. A kutatás, amelyet az Aon Hewitt 2001 óta végez Közép- és Kelet-Európában, azokat a kiemelkedő vállalatokat díjazza, amelyek versenytársaikhoz képest magasabb színvonalú, és hatékonyabb HR stratégia alkalmazásával pozitív hatást gyakorolnak az üzleti eredményekre. A felmérés egyaránt vizsgálja a munkavállalói és a munkáltatói oldalra vonatkozó mutatókat is, annak érdekében, hogy teljes, és objektív képet nyújtson.

Az európai szintű elismerés azt bizonyítja, hogy a Mars számára a nehéz gazdasági környezetben is fontos munkatársainak elkötelezettsége. A siker egyik titka, hogy a Mars csoport évekkel ezelőtt nemzetközi szinten is felismerte, hogy az elégedett munkatársak jobb munkát végeznek. A vezetőség, helyi és globális szinten is mindent megtesz, hogy elősegítse és növelje ezt az elégedettséget, valamint személyes, kétirányú kommunikációt tartson fenn a munkatársakkal.

Ács Tamás, a Mars Magyarország ügyvezetője elmondta: „Munkatársaimmal örömmel értesültem az újabb elismerő eredményről az Aon Hewitt részéről. Büszkék vagyunk az országhatáron túli, regionális megmérettetésben szerzett kiváló helyezésünkre, különösen azért, mert kategóriánk legkiválóbbjai között egyetlen élelmiszergyártó vállalatként vagyunk jelen. Demokratikus, a Mars Öt Alapelvére és munkatársi koncepciójára épülő vállalati kultúránk és kommunikációnk sikerünk titka, mely Közép-Kelet Európában is a legjobbak közé segít minket.”

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése