TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Munka utáni egészségmegőrzés az Üzleti Ligával

5672
Az Üzleti Liga versenyrendszerében lehetőség nyílik csapatépítésre is, ráadásul a munkahelyi feszültség is levezethető általa.

A főváros nyüzsgő életében a lakosság saját egészségére köztudottan kevés időt fordít. Ahhoz azonban, hogy kiegyensúlyozott legyen családi életünk, jól teljesítsünk a munkahelyünkön, a test és lélek egészsége elengedhetetlen.

Az Üzleti Ligával megvan a módja annak, hogy a dolgozók a munkaidő után kulturált környezetben, profin szervezett körülmények között az egészségükre is szenteljenek némi időt. A versenyrendszerben lehetőség nyílik csapatépítésre is, hiszen a sportnál semmi sem hozza közelebb egymáshoz a közösségeket. Igazi barátságok alakultak már az elmúlt évek során. A másnapi munka is könnyebben megy annak, aki levezette a feszültséget a pályán.

Izgalmas meccsek, presztízsértékű bajnoki címek és újabb nagy kihívások várnak a csapatokra az Üzleti Liga sorozat januárban induló idényében is. Az Üzleti Liga téli helyszínei a város több, jól megközelíthető pontján találhatóak, ahol nagyon jó, és minden meccsen sátorral fedett, fűtött pályákon vagy csarnokokban játszhatnak a sportolók.

A Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül. Így a céges összecsapások eseményeiről nem marad le egyetlen szurkoló sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül. A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak az ellenfelekkel korábban játszott mérkőzések összefoglalóját nézhetik meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezhető a leendő ellenfél a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő statisztikái alapján.

Az Üzleti Liga országos szintű rendezvény, így Székesfehérvárral és Győrrel karöltve országos bajnoki címek is gazdára várnak. Legyen az labdarúgás, kosárlabda, röplabda, kézilabda, bowling, netán fallabda, a kikapcsolódás, az igazi sportélmény garantált.

Nevezési részletek és tudnivalók a http://www.uzletiliga.hu/ oldalon megtalálhatók.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése