TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nemzetközi a Barista applikáció

5658
Folyamatban a Neo Interactive által fejlesztett Tchibo Barista applikáció cseh és szlovák adaptációja, de lengyel érdeklődés is mutatkozik.

A Tchibo Barista alkalmazás használata során a facebook-ozók kipróbálhatták magukat kávémesterként: kilenc különböző kávéspecialitást kellett összeállítaniuk minél rövidebb idő alatt. Egy tucat hozzávaló közül kellett kiválasztani, melyek alkotják az adott kávékülönlegességet, és minél gyorsabban a megfelelő sorrendben kellett a megjelenő csészébe húzni őket.

Szükség esetén szöveges segítséget is igénybe lehetett venni, viszont az olvasásra felhasznált idő is számított. A sikeresen elkészített kávék után a játékosok badge-eket kaptak, de jelvényeket lehetett szerezni azért is, ha valaki a leggyorsabb vagy éppen legszorgalmasabb kávékészítő volt. A megszerzett badge-ek alapján alakult ki a végleges toplista.

A játék 2012. május 17. – június 7. között futott a Tchibo Magyarország Facebook oldalán. Ez alatt közel négyezer felhasználó telepítette, miközben az oldal rajongóinak száma 5 327 fővel, majdnem 300 %-os arányban növekedett.  A flash technológiával készült memóriajátékba a posztolás funkció is beépítésre került, így még hatékonyabb volt a felhasználók elérése.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése