TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Átadták a CSR Hungary CSR Kiválóság Díját

5652
Idén Márta Irén, a Holcim Hungária Zrt. vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója nyert el a rangos kitüntetést.

A szervezők szándéka szerint a CSR Kiválóság Díj azt az egyéni teljesítményt jutalmazza, amely nagymértékben hozzájárul a vállalati felelősség terjedéséhez. Az elismerésre elsősorban vállalati döntéshozók, CSR munkatársak és újságírók nevezését várták. Tavaly a díjat Rolek Ferenc, a Budapest Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese kapta, akinek nevéhez köthető többek között a bank saját önkéntes akciósorozata, a Törődés Napja is.

Az egyéni elismerés mellett további 5 kategóriában adtak át díjat a legkiválóbb CSR programoknak:

  • „Vezető CSR gyakorlatok - C(S)R menedzsment – nagyvállalatok kategória”: Magyar Telekom Nyrt.;
  • „Vezető CSR gyakorlatok - C(S)R menedzsment – kkv kategória”: p2m Consulting Kft.;
  • „Közös felelősség - Közös ügyek – oktatás, kultúra kategória”: BorsodChem Zrt.,
  • „Közös felelősség - Közös ügyek – sport, egészség kategória”: CO-OP Hungary Zrt.;
  • „Környezet/zöld kiválóság kategória”: (MAVIR Zrt.)

Külön oklevelet adtak át Bewise Tancsadó Kft.-nek és Wieland & Wieland Kft.-nek a neurológiai természetű fejlődés rendellenesség  zavarral küzdő gyermekek és felnőttek számára kidolgozott oktatási, képzési programért.

A CSR-ben élenjáró vállalatokat és példaértékű munkát végző szakembereket kilenc fős Bíráló Bizottság választotta ki a pályázók közül. A bizottság tagjai Takács Júlia, a CSR Hungary Konferencia és Díj alapítója; Takács János, az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatója; Dr. Bakonyi József, a Közbeszerzések Tanácsának megbízott főtitkára; Balázs Tibor, a Seed Alapítvány ügyvezető igazgatója; Dr. Gajdos Róbert, a Közbeszerzések Tanácsának elnöke; Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr igazgatója; Karászi Zoltán, a TÜV Rheinland InterCert Kft. ügyvezető igazgatója; Szekeres Pál, az Emberi Erőforrások Minisztérium sportért felelős helyettes államtitkára és Prof. Dr. Patkó Gyula, a Miskolci Egyetem rektora voltak.

Márta Irén kommunikációs igazgató 2005-ben csatlakozott a Holcim Hungária Zrt.-hez. A vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenysége, amelyben a kommunikációs igazgató meghatározó szerepet tölt be, az elmúlt években számos elismerésben részesült: többek között a CSR Hungary és a Figyelő TOP 200 CSR díj, valamint két rangos nemzetközi elismerés, a European Execellence Awards és a Sabre Awards fémjelzi felelős működését. Márta Irén nevéhez kapcsolódik számos, a fenntartható építészettel és társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos kezdeményezés, amelyek célja a fenntartható építészet és a CSR kultúra szélesebb körű megismertetése Magyarországon. Mindezt a vállalati pozícióján túlmutatóan, szakmailag és emberileg is személyes elkötelezettséggel végzi. A CSR különböző területein számos szervezet vezetőségének tagja vagy alapítója, így alelnökként vesz részt a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH), alapítóként a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HUGBC) és a Passzívházépítők Országos Szövetsége (PAOSZ), elnökségi tagként a KÖVET munkájában.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy átvehettem ezt az elismerést. – mondta el Márta Irén, a Holcim Hungária Zrt. vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója. – Ez a díj nem csak egyéni érdem, hanem csapatmunka eredménye, hiszen valamennyi programunkat csak úgy tudtuk és tudjuk a jövőben is megvalósítani, hogy munkatársaimmal együtt dolgozunk a közösség érdekében.”

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése