TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Díjnyertes a Bookline.hu

5632
A Shopline könyvet, zenét és filmet kínáló webáruháza lett Az Év Honlapja e-kereskedelem kategóriában.

Az Év Honlapja pályázat nyerteseinek díjait Budapesten, a Best Western Hotel Hungáriában Varga István, a pályázat alapítója és Dr. Eszes István, a zsűri elnöke adta át. A pályázatra idén 360 nevezés érkezett, a verseny pedig ezúttal a szolgáltatás és kereskedelem mellett az e-kereskedelem kategóriában volt a legszorosabb.  A 11. alkalommal megrendezett megmérettetésen az internetes áruház idén 31 induló közül bizonyult a legjobbnak.

Az online marketingkommunikációs szakma november 26-án lezárult nívós pályázatának e-kereskedelmi mezőnyéből győztesen kikerült Bookline webáruház oldalát a neves szakmai zsűri így értékelte: "Az oldalon egyszerűen meg lehet találni mindent, amit az oda látogatók kereshetnek. A weboldal képes az intelligens ajánlásra is, mely a jövőben már elvárás lesz a fogyasztók részéről. Intelligens keresője felismeri a keresés célját is. Reszponzív, könnyű navigáció jellemzi. Nagy kínálatot mutat be, mindezt egyszerű és letisztult formában”.

A Shopline webáruház az elismeréshez méltóan a karácsonyi készülődés időszakában is a vásárlók kényelmét tartja a legfontosabbnak: felhasználóinak kedvező ajánlatokkal és különleges szolgáltatásokkal segít, hogy több idejük maradjon azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése