TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új vezető tanácsadó a Morpho Communications-nél

5621
Nemes Ágnes személyében új taggal bővült a kommunikációs ügynökség menedzsmentje.

Nemes Ágnes  2008-ban csatlakozott a Morpho  Communications csapatához. 2011-től account executive-ként már több ügyfél operatív projektjeinek menedzsmentjéért felelt. Komoly tapasztalattal és erős kapcsolatokkal rendelkezik az informatikai, a gazdasági és üzleti szektor, továbbá az energiaipar és szépségápolás területén. Nemes Ágnes 2012 szeptemberétől vezető tanácsadóként folytatja munkáját. Új feladatai közé tartozik az említett szakterületekhez kapcsolódó stratégiai tervezés és projektmenedzsment mellett a csapatában dolgozó munkatársainak irányítása és támogatása is. Közgazdász diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola - Külkereskedelmi Karán, nemzetközi kommunikáció és PR szakon szerezte.

„Büszkék vagyunk rá, hogy Ágnes karrierjét a Morpho kötelékében kezdte el építeni, és öt éven belül menedzsment tag lett belőle. Társaságunk számára fontos érték a kinevelés hagyománya, hiszen munkánk eredményességének kulcsát szakembereink biztosítják. Meggyőződésünk, hogy a tudásmegosztás és a csapatot jellemző támogató légkör együttesen szolgálja mind a szervezeti, mind pedig az egyéni célok elérését” – mondta Jekler Rudolf, a Morpho Communications ügyvezető igazgatója.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése