TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Megszületett a Nagy Ötlet

5627
Lezárult a Vodafone kreatív versenye, melynek kapcsán a megújult VitaMax Tuning tarifa népszerűsítésére várták a jobbnál jobb ötleteket.

A Fogasház Romkocsmában megrendezett, kétnapos workshop keretein belül rengeteg gyakorlati tudással gazdagodtak azok a fiatalok, akiket kiválasztottak a Vodafone Nagy Ötlet kreatív diákverseny döntőjébe. A cél a Vodafone Vitamax Tuning - vagyis a 26 év alattiaknak szóló – feltöltőkártyás tarifa kommunikációjának teljes kidolgozása volt.

Az első nap a fiatalok inspiráló előadásokat hallgathattak végig a Leo Burnett és a Mito kreatív szakembereitől, majd a brief meghallgatása után minden csapat pár órás alkotói szünetet kapott, másnap délelőtt pedig már art directorok segítségével öntethették vizuális formába az ötleteiket. A szakmai zsűri végül a JackFlash pályázatát találta a legjobbnak, így  a csapat munkája az egész országban látható lesz. Az országos bemutatkozón túl mindegyikük egy-egy VitaMAX Tuning tarifával ellátott, csúcskategóriás Samsung Galaxy S III-al is gazdagabb lett, melyet a Vodafone fél éven át havonta 5 000 Ft-al tölt fel nekik.

Emellett a workshop összes résztvevője személyre szóló ajánlólevelet kapott a zsűri tagjaitól – többek között Goda Krisztina rendezőtől, Farkas Vilmostól, a Leo Burnett kreatív igazgatójától, és Dobó Mátyás bloggertől.

A Vodafone számára kiemelten fontos volt, hogy azok munkájára is adjon visszajelzést, akik nem jutottak tovább a workshopra, így a beérkezett anyagokat értékeléssel együtt a  www.vodafone.hu/nagyotletoldalon lehet megtekinteni.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése