TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Budapest Fashion Week

5603
Tizenegyedik alkalommal került megrendezésre Magyarország egyik legrégibb múltra visszatekintő divat eseménye, a Budapest Fashion Week.

A három napos rendezvényen ezúttal tizennyolc hazai és két külföldi tervező kollekciója vonult fel a kifutón. Az esemény szervezői a hagyományokhoz híven újra kifinomult érzékkel tárták a közönség elé azt a színes divat-palettát, ami a mai magyar divatkultúrát jellemzi; teret engedtek a fiatal, feltörekvő tervező generációnak, és velük együtt mutatták be a már ismertséget szerzett tervezők munkáit.

A Budapest Fashion Week egyszerre elegáns és extravangáns, újító és tradicionális módon tükrözte a jelen időszak divat kultúráját. A tervezők érzékenyen reagáltak az őket körülvevő világra, amely különböző inspirációk formájában jelent meg a modelleken. A három nap leforgása alatt bemutatásra került egyszerű és olcsó pamutanyag felhasználásával készült kollekció, amelynek elemeit a rájuk nyomott minták tették eredetivé. A jelen kor problémáira ad választ a környezettudatosság jegyében, kizárólag Öko-Tex alapanyagokból készült kollekció is, továbbá előtérbe kerültek természet ihlette ruhák; organikus minták, harsány, élénk színek idézték meg a trópusok színes növény és állatvilágát.

A természet mellett a képzőművészet konstruktivista vonulatai is megfigyelhetőek voltak egyes kollekciók szigorú geometrikus szabásvolnalaiban. Az eseményen egyaránt jelen voltak a pazar anyagokból megálmodott haute couture nagyestélyik és a fiatalos, bohém, pop-os kollekciók, miközben a bemutatók között performansz jellegű, színes mesevilágba repítő színpadi show-val szórakoztatták a közönséget.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése