TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sixt: nyereséges év várható

5592
Erich Sixt elnök szerint: “Az első kilenc hónap eredményei több mint elfogadhatóak”. Az üzleti haszon továbbra is magas.

A hanyatló európai gazdaság ellenére továbbra is jelentős az érdeklődés a Sixt bérautói iránt; a világ egyik vezető autókölcsönző cége 2012 harmadik negyedévében is növelte bevételeit, s ennek köszönhetően az év első kilenc hónapjának üzleti teljesítménye teljes mértékben megfelelt a cég elvárásainak.

Az adózás előtti nyereség 104 millió Eurót tesz ki, s bár ez az előző évben elért rekordszintű haszonnál némileg kevesebb, mindenképp jelentős eredménynek tekinthető, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a Csoport új tevékenységeinek finanszírozása magasabb üzemeltetési költségekkel és új kiadásokkal járt. A sikerhez hozzájárult a dinamikusan növekvő nemzetközi tevékenység is. Mindezek alapján megalapozottnak tűnik, hogy a 2012-es teljes évre a Sixt a konszolidált bevételi számokban további emelkedést vár, és az, hogy a cég megbízható profittal fog zárni.

Erich Sixt, a Sixt részvénytársaság igazgatótanácsának elnöke így nyilatkozott: “A Sixtnek még a bonyolult gazdasági körülmények mellett is sikerült tovább növekednie és megszilárdítania a helyzetét a világ legnyereségesebb gépjárműkölcsönző vállalatai között. 2012 első kilenc hónapjának üzleti teljesítménye a Sixt Csoport belső erősségét bizonyítja. A nemzetközi tevékenységünkkel továbbra is rendkívül elégedettek vagyunk, a számok is megalapozzák ezt, néhol jelentős kétszámjegyű emelkedési rátákat könyveltünk el. Mindent egybevetve az első kilenc hónap felmutatott eredményei több mint elfogadhatóak.”

2012 első kilenc hónapjában a Sixt összesen 118,500 darab gépjárművet vásárolt 2,86 milliárd € értékben, amellyel a kölcsönzői és a lízing flottáját bővítette Németországban és nemzetközileg is, míg tavaly 116,600 járművet szerzett 2,78 milliárd értékben. Ez 1,6%-os emelkedést hozott a járművek számában és 2,8% növekedést az értéküket illetően. A harmadik negyedévben a kevésbé jó gazdasági kilátások miatt Európában a Sixt szándékosan konzervatív politikát követett a járműbeszerzés területén.

A gazdaságban jelenlévő folyamatos kockázatok, és az egyre kevésbé optimista üzleti környezet ellenére a menedzsment még mindig hisz a konszolidált bevétel növekedésében, amelyet főként a kölcsönzői bevételek fognak megtámogatni. A Sixt még mindig számít arra is, hogy magas adózás előtti nyereséget ér el a 2012-es teljes évre vonatkozóan, habár valószínű, hogy ez a mutató a 2011-es rekordszintű érték alatt fog maradni.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése