TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új vezető az Enterprise Group-nál

5545
Az Enterprise Group, az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető rendszerintegrátora Dr. Pásztohai Sándort nevezte ki Software üzletága vezetőjének.

Dr. Pásztohai Sándor jogászként végzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, majd tanulmányait a SZTE Állam- és Jogtudományi Karán folytatta Társadalombiztosítás szakon. Az egészségüggyel már pályafutása elején kapcsolatba került: még jogászhallgatóként bekapcsolódott a Magyar Orvos-Jogász Interdiszciplináris Társaság munkájába, ahol a területet érintő személyiségjogi kérdésekkel, és azok informatikai vetületével foglalkozott. Karrierjét ügyvédjelöltként kezdte a Martini Ügyvédi Irodánál, ahol társadalombiztosítási és egészségügyi kártérítési ügyekkel foglalkozott. Szakmai pályafutását a HospNET-nél, majd a MEDITCOM kereskedelmi igazgatójaként folytatta.. Ezt követően saját vállalkozásában tanácsadóként közreműködött szakrendelők működésének stratégiai és üzleti tervezésében, egészségügyi intézmények közötti határon átnyúló együttműködési projektek tervezésében és különböző egészségügyi intézmények informatikai fejlesztéseinek tervezésében és megvalósításában.

A Software üzletág vezetőjeként a munkatársak irányításán túl Dr. Pásztohai Sándor feladata a stratégiai, üzleti tervezés és végrehajtás, az üzletági termékek – így az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) – és szolgáltatások marketing és értékesítési feladatainak tervezése és szervezése. Munkája során az Enterprise Group további három üzletágának támogatására is számíthat.

„Szakmai pályafutásom eleje óta az egészségügy, sőt az egészségügyi informatika különböző területein dolgozom. Részt vettem több integrált medikai rendszer értékesítésében és sikeres bevezetésében. Az Enterprise Group által fejlesztett integrált medikai rendszer, az EMMA már első bemutatójakor elnyerte a tetszésemet. Olyan innovatív megoldás, ami egyedülálló a piacon, így megtiszteltetés együtt dolgozni azokkal, akik részt vesznek a megvalósításában” - mondta Dr. Pásztohai Sándor.

Az új üzletágvezető szabadidejének nagy részét családjával, két gyermekével tölti – „a hobbim a családom”- mondta. Rendszeresen sportol, fut és lovagol, emellett szereti a természetet és a vadászatot is. Utóbbi hobbija még középiskolai tanulmányainak köszönhető, az érettségi megszerzésével erdésztechnikus és vadász képesítéseket is kapott.

„Software üzletágunk dinamikusan fejlődik és növekedik, az általunk fejlesztett medikai alkalmazás, az EMMA már túl van első sikeres bevezetésén. Az üzletág élére olyan személyt kerestünk, akit szakmai tapasztalata, hozzáállása és munkabírása képessé tesz arra, hogy tovább haladjon a megkezdett úton. Dr. Pásztohai Sándor minden szempontból megfelel elvárásainknak és biztosak vagyunk abban, hogy sok közös siker vár ránk” - mondta Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése