TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mi kell a nőnek?

5543
A karácsonyi ajándék megtalálása komoly munka sok férfi számára, úgy gondolják, megoldhatatlan feladvány előtt állnak.

A legtöbben utálnak vásárolni, idegesítő számukra az üzletekben a tömegnyomor, ki nem állhatják, amikor válogatni és dönteni kell a bőséges kínálat adta lehetőségek közül.

Pedig nem is olyan nehéz a feladvány. Amikor egy nő figyelmességet kap, akkor úgy érzi, minden rendben van körülötte, harmóniát érez. Ezért karácsonykor érdemes arra gondolnunk, hogy vajon milyen ajándék az, amivel figyelmességet tudnánk ajándékozni neki.

A Meglepkék.hu megbízásából készült felmérésből kiderült, sokan fogadnának szívesen egy különleges élményajándékot. A legtöbben (43%) romantikára vágynak, boldoggá tenné őket egy éjjeli szerenád vagy egy eldugott helyen eltöltött kellemes piknik. A magyar internetezők 70 százaléka hallott már az élményajándékokról, de még csak 18 százalékuknak volt része ilyen típusú kreatív meglepetésben. A kutatás eredménye szerint sokan fogadnák szívesen ezt a különleges kedveskedést, a válaszadók 74 százaléka örülne annak, ha egy kivételes élménnyel ajándékoznák meg.

Az a jó, ha az ajándék tükrözi a nő egyéniségét. Ezért felvázoljuk azokat a karaktertípusokat, amelyek valamelyikébe a szebbik nem minden tagja besorolható.

A romantikus

Nem hozza lázba a szép fehérnemű, a drága ékszer vagy egy exkluzív hajós körutazás de minden romantikus filmen könnybe lábad a szeme? A régimódi romantikával biztosan le lehet venni a lábáról, de akár elég egy szívből jövő apró figyelmesség is.

A „szupernő”

Egy személyben tud megfelelni az otthoni és a kinti világ elvárásainak? Ambiciózus és minden helyzetben a megfelelő szerepben tündököl? Ajándéka mindig legyen személyre szabott és exkluzív, de sose legyen tucat ajándék!

A temperamentumos, vagány

Az akciófilmeket velünk együtt nézi vagy esetleg ő maga veszi meg rá a jegyet a moziba? A legőrültebb haverunkkal is rögtön megtalálja a közös hangot? Ajándéka kiválasztásakor vessük be az extrém ötleteinket.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése