TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Coca-Cola CUP focibajnokság

5526
Logótervező design lab, freestyle focibajnok, középiskolásokkal dekázó Puskás Peti és zenét pakoló DJ Karmatronik.

Mindez együtt volt pénteken a Coca-Cola CUP csapattoborzó rendezvényén. Középiskolások terveztek és gyártottak csapatlogókat maguknak az országos amatőr focibajnokságra készülve, közben Kovács Peti freestyle foci világbajnok trükközött a fiataloknak focizásra buzdítva őket. A Coca-Cola CUP nagykövetei, Puskás Peti és Istenes Bence dekáztak a srácokkal, Dukai Regina pedig a lányokat ösztönözte nevezésre, szurkolásra.

A Coca-Cola nemzetközi szabadidős focibajnokságra 15-18 évesekből álló csapatok jelentkezését várják, egy középiskolából akár többet is. Fiú- és lánycsapatok egyaránt nevezhetnek. Az amatőr csapatok az MLSZ honlapján regisztrálhatnak. A kispályás csapatok az idei tanévben legalább két körzeti Coca-Cola CUP tornán vesznek majd részt a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében, az országos döntőt pedig majd májusban rendezik meg.

A szeptemberben indult focibajnokságra még mindig nem késő nevezni itt: http://cocacolacup.mlsz.hu/, a Coca-Cola CUP eseményeit, híreit pedig facebook oldalukon követheti: www.facebook.com/CocaColaCupMagyarorszag

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése