TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kamarás Ivánnal, az internetes vásárlás nagykövetével és nyereményekkel tér vissza a tavalyi sikeres debütálás után az Internetes Vásárlás Napja mozgalom november 8-án.

Idén több újdonsággal erősödött a kommunikáció: az egyik Kamarás Iván részvétele, aki az internetes vásárlás nagyköveteként segíti a mozgalom népszerűsítését. Az Amerikában és Magyarországon egyaránt forgató színművész elmondta:

„A Los Angeles és Budapest közötti ingázó életmód az elmúlt évek során rákényszerített, hogy online intézzem, amit csak lehet, így a vásárlásokat is. Mára az egyik leglelkesebb internetes vásárló lettem, és pozitív tapasztalatokkal és örömmel támogatom ezt a területet.”

Szintén új elem a rövid, de annál intenzívebb kampányban, hogy az oldalon regisztrálók között kisorsolásra kerül az 1.000.000 Ft-os főnyeremény, valamint 10 darab 100.000 Ft-os vásárlási utalvány. Az aznap online áruhitellel vásárló első 10 szerencsés pedig ajándék tabletet kap.

Az Internetes Vásárlás Napjának kínálata lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten. A legnagyobb hazai webáruházak szinte kivétel nélkül csatlakoztak az eseményhez, akár csak a sok kisebb – specializált kínálatot nyújtó – webbolt.

Az egynapos iparági akció célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlásban rejlő előnyöket, segítve ezzel a hazai internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését.

A mozgalom szervezője és ötletgazdája a Neo Interactive ügynökség, aki digitális piaci szereplőként érdekelt abban, hogy ezen a médiatípuson tovább erősödjön, és jól demonstrálható legyen a fizetőképes célközönség megjelenése.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése