TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Miért érdemes megtakarítani?

5482
Fotópályázatot hirdet a Pénzbook a Takarékossági Világnap alkalmából, hogy felhívja a diákok figyelmét a megtakarítások fontosságára.

A „Miért érdemes megtakarítani?” témájú fotóversenyre a középiskolások bármilyen saját készítésű, korábban a nyilvánosság előtt nem publikált fotóval nevezhetnek a Pénziránytű Alapítvány honlapján. A legjobb pályaműveket az alapítvány által felkért bíráló bizottság választja ki, de a közönség is véleményt nyilváníthat: a Pénziránytű Alapítvány Pénzbook nevű Facebook oldalán (www.facebook.com/penziranytu.penzbook/app_479251732105374) bárki szavazhat, akár több képre is. A legtöbb voksot kapott fotó, illetve a zsűri által kiválasztott kép tulajdonosa egy-egy digitális fényképezőgépet nyer, de az alapítvány által létrehozott Pénziránytű Iskolahálózathoz csatlakozott iskolák diákjai között is hirdetnek nyertest, aki ugyancsak egy fényképezőgéppel lesz gazdagabb.

„A Pénziránytű Alapítvány kiemelt célja a középiskolások pénzügyi ismereteinek megalapozása, fejlesztése. A szeptemberben elindított Facebook oldalunkon, a Pénzbookon hétköznapi pénzügyi, gazdasági döntéseikben, ismereteik bővítésében segítjük a fiatalokat. A Takarékossági Világnap alkalmából elindított fotóversennyel pedig egy különösen fontos témára, a megtakarítások jelentőségére szeretnénk felhívni a figyelmet.” - mondta el Dr. Várhegyi Éva, a Pénziránytű Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A fotópályázatra regisztrálni a www.penziskola.hu/urlap/fotopalyazat-2012 oldalon lehet.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése