TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Miért érdemes megtakarítani?

5482
Fotópályázatot hirdet a Pénzbook a Takarékossági Világnap alkalmából, hogy felhívja a diákok figyelmét a megtakarítások fontosságára.

A „Miért érdemes megtakarítani?” témájú fotóversenyre a középiskolások bármilyen saját készítésű, korábban a nyilvánosság előtt nem publikált fotóval nevezhetnek a Pénziránytű Alapítvány honlapján. A legjobb pályaműveket az alapítvány által felkért bíráló bizottság választja ki, de a közönség is véleményt nyilváníthat: a Pénziránytű Alapítvány Pénzbook nevű Facebook oldalán (www.facebook.com/penziranytu.penzbook/app_479251732105374) bárki szavazhat, akár több képre is. A legtöbb voksot kapott fotó, illetve a zsűri által kiválasztott kép tulajdonosa egy-egy digitális fényképezőgépet nyer, de az alapítvány által létrehozott Pénziránytű Iskolahálózathoz csatlakozott iskolák diákjai között is hirdetnek nyertest, aki ugyancsak egy fényképezőgéppel lesz gazdagabb.

„A Pénziránytű Alapítvány kiemelt célja a középiskolások pénzügyi ismereteinek megalapozása, fejlesztése. A szeptemberben elindított Facebook oldalunkon, a Pénzbookon hétköznapi pénzügyi, gazdasági döntéseikben, ismereteik bővítésében segítjük a fiatalokat. A Takarékossági Világnap alkalmából elindított fotóversennyel pedig egy különösen fontos témára, a megtakarítások jelentőségére szeretnénk felhívni a figyelmet.” - mondta el Dr. Várhegyi Éva, a Pénziránytű Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A fotópályázatra regisztrálni a www.penziskola.hu/urlap/fotopalyazat-2012 oldalon lehet.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése