TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tovább terjeszkedik a Metropol

5426
Néhány hónappal a legutóbbi bővítést követően, újabb harminc, így összesen 89 városban érhető el a Metropol.

Az MTG Metro Gratis Kft., a Metropol kiadója több év logisztikai tapasztalatát felhasználva 2012-ben immár második alkalommal számol be a terjesztési hálózatában bekövetkezett növekedésről. A főváros és megyeszékhelyek után idén áprilisban 40, most pedig további 30 várossal bővült azon magyarországi települések köre, ahol elérhető hazánk egyetlen ingyenes napilapja. Ebből adódóan a terjesztési pontok száma is emelkedett, amely így meghaladja az 1100-at.

A kiadó a korábbi bejelentésnél is kiemelte, hogy céljuk jelentősen megnövelni a Metropol olvasottságát és területi lefedettségét elérésben. Mindezt olyan technikai fejlesztések segítik, amelyek lehetővé teszik, hogy teljesen ellenőrzött logisztikai rendszerben jusson el a lap az olvasóihoz. A zárt informatikai hálózatban történő követéssel minden egyes terjesztési pont ellenőrizhető, akár a hirdetők által is . "Ennek köszönhetően naponta, pontos tájékoztatást tudunk adni, hogy hol, milyen mennyiségben érhető el az újság. Ilyen megbízható visszacsatolással a hagyományos, fizetős rendszerben terjesztett országos napilapok egyike sem rendelkezik. Ezt a hirdetők és a fizetős lapok is jól tudják." – mondta Farkas István, a Metropol terjesztési igazgatója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése