TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tovább terjeszkedik a Metropol

5426
Néhány hónappal a legutóbbi bővítést követően, újabb harminc, így összesen 89 városban érhető el a Metropol.

Az MTG Metro Gratis Kft., a Metropol kiadója több év logisztikai tapasztalatát felhasználva 2012-ben immár második alkalommal számol be a terjesztési hálózatában bekövetkezett növekedésről. A főváros és megyeszékhelyek után idén áprilisban 40, most pedig további 30 várossal bővült azon magyarországi települések köre, ahol elérhető hazánk egyetlen ingyenes napilapja. Ebből adódóan a terjesztési pontok száma is emelkedett, amely így meghaladja az 1100-at.

A kiadó a korábbi bejelentésnél is kiemelte, hogy céljuk jelentősen megnövelni a Metropol olvasottságát és területi lefedettségét elérésben. Mindezt olyan technikai fejlesztések segítik, amelyek lehetővé teszik, hogy teljesen ellenőrzött logisztikai rendszerben jusson el a lap az olvasóihoz. A zárt informatikai hálózatban történő követéssel minden egyes terjesztési pont ellenőrizhető, akár a hirdetők által is . "Ennek köszönhetően naponta, pontos tájékoztatást tudunk adni, hogy hol, milyen mennyiségben érhető el az újság. Ilyen megbízható visszacsatolással a hagyományos, fizetős rendszerben terjesztett országos napilapok egyike sem rendelkezik. Ezt a hirdetők és a fizetős lapok is jól tudják." – mondta Farkas István, a Metropol terjesztési igazgatója.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése