TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Amerikai Sportok

5381
A Nemzeti Sport Magazin legújabb száma az amerikai sportokkal, azon belül is a három kiemelt ligával, az NFL-lel, az NBA-vel és az NHL-lel foglalkozik.

A 100 oldalas magazinból megismerhetik az olvasók a ligák történetét, a legfontosabb díjakat, a magyar kapcsolatokat. A kiadvány részletesen bemutatja a csapatokat, kiemelten foglalkozik a legnagyobb sztárokkal, az edzőlegendákkal, és a ligák legfurcsább és leggyűlöltebb alakjaival.

A magazin tematikája három fő pillérre épül: a National Football League, a National Basketball Association és a National Hockey League világába tekinthet be az olvasó a 895 Ft-ba kerülő összeállításban.

A Nemzeti Sport Magazin a tavalyi év végén koncepcióváltáson ment keresztül, és 2012-ben négy – tematikus – lapszámmal jelentkezett. A Forma 1-ről, az Európa Bajnokságról és az Olimpiáról szóló, rendkívül sikeres megjelenések után az Amerikai Sportok a negyedik tematikus száma a lapnak.

A magazint kommunikációs kampány népszerűsíti a Ringier termékeiben és további print lapokban.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése