TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Amerikai Sportok

5381
A Nemzeti Sport Magazin legújabb száma az amerikai sportokkal, azon belül is a három kiemelt ligával, az NFL-lel, az NBA-vel és az NHL-lel foglalkozik.

A 100 oldalas magazinból megismerhetik az olvasók a ligák történetét, a legfontosabb díjakat, a magyar kapcsolatokat. A kiadvány részletesen bemutatja a csapatokat, kiemelten foglalkozik a legnagyobb sztárokkal, az edzőlegendákkal, és a ligák legfurcsább és leggyűlöltebb alakjaival.

A magazin tematikája három fő pillérre épül: a National Football League, a National Basketball Association és a National Hockey League világába tekinthet be az olvasó a 895 Ft-ba kerülő összeállításban.

A Nemzeti Sport Magazin a tavalyi év végén koncepcióváltáson ment keresztül, és 2012-ben négy – tematikus – lapszámmal jelentkezett. A Forma 1-ről, az Európa Bajnokságról és az Olimpiáról szóló, rendkívül sikeres megjelenések után az Amerikai Sportok a negyedik tematikus száma a lapnak.

A magazint kommunikációs kampány népszerűsíti a Ringier termékeiben és további print lapokban.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése