TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tóth Gabi szexi macskanő lesz!

5363
A Győri Nemzeti Színházban a Finitó című darabban Gabi Tigris Niki szerepét alakítja majd.

Tóth Gabi 2013 januárjától új szerepben tündököl majd. A Győri Nemzeti Színház igazgatója ugyanis meglátta Gabiban azt a tüzet és energiát mellyel, színésznőként is ígéretes karriert futhat be. A Finitó című darabban Gabi Tigris Niki szerepét alakítja majd. Színészi pályafutása első állomására készülve megfogadta, hogy kiereszti karmait és igazi vadmacska lesz a színpadon. A szexi énekesnő hétvégén a Körömpalotába látogatott, ahol világbajnok körömépítő mesterek készítettek neki vad és szexi körmöket.


Tóth Gabi nem titkolja, nagy izgalommal készül az újabb kihívásra és mindent szeretne megtenni annak érdekében, hogy sikeres legyen a színház falai között is. Emiatt nemcsak a szerepre, a szövegtanulásra és az új dalok feléneklésére koncentrál, hanem külsejével és az életmódjával kapcsolatban is magasabbak lettek az elvárásai.


"Nagyon kedvesek a leendő kollegák, nem szeretnék sem nekik, sem pedig a közönségnek csalódást okozni. Nemsokára elkezdődnek a próbák, már ott is a maximumot szeretném nyújtani. Mindent megteszek annak érdekében, hogy azonosulni tudjak a szerepemmel. A hétvégén a Körömpalotában a Perfect Nails világbajnok körömmesterei olyan körmöket varázsoltak nekem, amellyel igazi vadmacskaként állhatok majd a színpadra. Ellenállhatatlan, extrém körmökre vágytam emellett pedig nagyon kíváncsi voltam arra is, hogy hogyan és milyen alapanyagokkal dolgoznak a világ- és Európa legjobbjai.”- nyilatkozta Tóth Gabi énekesnő.


,,A műköröm divat fejlődésével az alapanyagok tárháza is kiszélesedett, a választék folyamatosan bővül, mind a műkörmös szakemberek, mind a vendégek igényeinek kielégítésére. Gabi körmeire egy különleges ábra került, így nemcsak a hosszán változtattunk, hanem a mintákat is megfűszereztük egy kis vadsággal. Az új körmei nagyon illenek Gabi szexi és vadóc stílusához.”- nyilatkozta Székely Imola a Perfect Nails körömmestere.


A hétvégi Körömpalota rendezvényen többek közt Darabos Évi, Londoni Körömolimpiai bajnok és Natalia Yakubchuk, világhírű körömdíszítő bajnok is bemutatót tartott a legújabb körömépítési és díszítési technikákról, ahol a résztvevők megismerkedhettek a körmösvilág legmodernebb trendjeivel is.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése