TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kosheen világpremier a Zöld Pardonban

5357
Az elektronikus zenei szcéna egyik meghatározó együttese világpremiert tart Budapesten, új szerzemények a ZP-ben.

Nevéhez méltó bulira készül október 11-én, csütörtökön a Zöld Pardonban a Kosheen. A kilencvenes évek végén világhírűvé vált brit csapat neve a japán „régi” és „új” szavakból ered, ezért a trió a legnagyobb slágerei, a Hide U, a Hungry és a Catch mellett a múlt héten megjelent lemeze dalait is eljátssza Budapesten.

A Kosheen negyedik stúdióalbumára öt évet kellett várniuk a rajongóknak, mert a zenekar szakított a korábbi kiadójával, és maga adta ki az anyagot. Az október 1-jén megjelent, 15 dalt tartalmazó album címe nem véletlenül lett Independence, vagyis Függetlenség. A cím arra is utal, hogy Markee Substance, Darren Decoder és a csodás hangú énekesnő, Sian Evans sokkal szabadabban kísérletezhetett, mint korábban. Zenéjük a korábbiakhoz képest kissé más irányt mutat, hiszen a csapat bátran alkalmazott dub, drum’n’bass és dowtempo elemeket is, ugyanakkor minden dalban tetten érhető az eredeti és összetéveszthetetlen Kosheen-hangzás.

A bristoli csapat az új lemez megjelenése után európai turnéra indul, amelynek London, Bécs, Zürich, München, Amszterdam, Berlin, Köln és Brüsszel előtt az első állomása október 11-én, csütörtökön este a Zöld Pardonban lesz.

- A budapesti koncertre világpremierekkel készülünk, ugyanis a Zöld Pardonban több dalt is bemutatunk az új lemezünkről, amelyeket színpadon még sohasem adtunk elő. Emellett természetesen játszani fogjuk a legismertebb slágereinket is – mondta Markee Substance, a Kosheen egyik alapító tagja.

A zenekar szívesen látott vendég Magyarországon. Felléptek már egyebek mellett a Sziget Fesztiválon és idén a szegedi SZIN-en, 2010-ben pedig az egyik legjobb hangulatú estét varázsolták a Zöld Pardonba.

- Nagyon szeretjük a magyar fesztiválokat, a lelkes közönséget, a tömeget és a fantasztikus hangulatot. Az elmúlt évek alatt az „egészségedre” szót tanultam meg magyarul, és kóstoltam már a szilvapálinkát is, de a többire sajnos nem emlékszem – viccelődött Markee Substance.   

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése