TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Csúcson a Minimax

5358
A Minimax minden idők legmagasabb nézettségével zárta az ősz első hónapját, szeptemberben magasan megelőzve versenytársait.

Az AGB Nielsen adatai alapján szeptemberben a 4-14 éves gyermekek kedvenc mesecsatornája a Minimax volt. A csatorna a célcsoportnak számító korosztályt tekintve minden idők legmagasabb havi nézettségi arányát érte el, reggel 6 és este 20 óra között 14 százalékos közönségarányt produkált. A korcsoportba tartozó gyerekek az adott időszakban a televízió előtt töltött összes idejük felében a Minimaxot nézik.

Beérett tehát az új műsorstruktúra, amit júniusban vezetett be a Minimax. Ennek köszönhetően szombaton és vasárnap reggel nyolctól filmeket nézhetnek a gyerekek, míg 10:30-tól 11h-ig egy-egy tematika köré épülő sorozatok futnak. Júliusban, augusztusban és szeptemberben a lovas mesék voltak terítéken, októbertől pedig olyan nyomozós sorozatok indulnak, mint a Geronimo Stilton, a Sün Alfréd forró nyomon és az Ötös fogat – Kölyökzsaruk akcióban.

Szintén újdonság, hogy a nézők a hét minden napján ugyanazokkal a sorozatokkal találkoznak reggel 7 és 8 óra között és este fél 6-tól 8-ig, de természetesen minden nap új epizódokkal.

Októberben a Rolli, a teherverda, a Klumplik, a Trükkös Tom és a Traff Park debütál a Minimaxon, de az őszi szünet öt napjára is készül a csatorna, akkor Thomas és barátai mellett a Szirénázó szupercsapat és Emilie Jolie segít majd kikapcsolódni.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése