TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Vénusz kedvenc lángosozója

5361
A Gyáli Nagypiaci Lángosos nyerte el „A Vénusz kedvenc lángosozója 2012” címet, valamint az 1000 liter minőségi hazai gyártású napraforgó étolajat.

A Vénusz idén nyáron a Facebookon indította útjára a Lángos voks alkalmazását, melynek az volt a célja, hogy a felhasználók segítségével felkutassa Magyarország legkedveltebb lángosozóit. A közönségszavazásra országszerte 192 lángosost neveztek a lelkes rajongók, és a játék időtartama alatt közel 7900 szavazat érkezett az egyes helyekre. A legtöbb lángosost Budapestről, valamint Pest megyéből jelöltek, melyeket Csongrád, Veszprém illetve Somogy megye követi.

A nyertes gyáli lángosozót Sas Angéla 13 éve működteti a település nagypiacán, ahol a lángos-sütésben néhány éve már lányai is aktívan segédkeznek. Ez idő alatt számos hűséges vevőre tettek szert, akik hétről hétre szívesen falatoznak náluk. „Nagy megtiszteltetés, hogy miénk lett a Vénusz kedvenc lángosozója 2012 cím, ami főleg azért óriási öröm, mert azoknak köszönhetjük győzelmünket, akik ismernek és szeretnek minket. 1999 óta szívvel-lélekkel készítjük a lángost, így ez a lehető legnagyobb elismerés a számunkra.  Az 1000 liter olaj pedig rendkívül hasznos nyeremény, hiszen a jó lángos lelke a minőségi napraforgó étolaj” - mondta Sas Angéla a Gyáli Nagypiaci Lángosozó tulajdonosa.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése