TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új lakossági értékesítési igazgató az Invitelnél

5337
Október 1-jével Horváth János személyében új lakossági értékesítési igazgató csatlakozott az Invitelhez.

Az Invitel új vezetőt nevezett ki a lakossági értékesítési csoport élére Horváth János személyében. A 38 éves szakember jelentős nagyvállalati tapasztalatokkal rendelkezik, mostani kinevezése előtt az Opten Kft. ügyvezető igazgatója és tanácsadója volt. Az Invitelnél fő feladata lesz a vállalat lakossági termék portfolió értékesítési stratégiájának megerősítése és operatív megvalósítása. Az elmúlt időszakban több új vezető is érkezett az Invitelhez, a vállalat nem titkoltan szeretné még jobban megszilárdítani pozícióit az üzleti és lakossági piacokon egyaránt.  Az Invitel a továbbiakban az utóbbi területen szán vezető szerepet az új értékesítési igazgatónak.

„Az átalakuló Invitel világos célt tűzött ki maga elé: szeretné az otthoni szórakozás és szórakoztatás élményét a lehető legmagasabb szintre emelni. Az átalakulás sikerében kulcsszerepe van az értékesítése folyamatok hatékonyabbá tételének is, én ebben szeretnék segíteni tapasztalatommal. Értékesítési igazgatóként elsősorban a lakossági divízió sales stratégiáját szeretném megerősíteni és még hatékonyabbá tenni regionális és országos szinten egyaránt. Izgalmas kihívás mindez, ismerve ezt a rendkívül gyorsan változó és kemény versenyt diktáló piacot” – mondta el Horváth János, az Invitel új lakossági értékesítési igazgatója a kinevezése kapcsán.

Horváth János tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd a Case Western Reserve University MBA programján végezte. Különböző iparágakban szerzett tapasztalatokat elsősorban értékesítési és marketing feladatokon keresztül és jelentős tapasztalattal rendelkezik az infokommunikáció terén is. Szakmai karrierjét a Price Waterhouse Kft-nél kezdte majd a Citibanknál lakossági értékesítési, később hitelezési igazgatóként dolgozott 2006-ig. Ezt követően a Magyar Telekom Csoportnál töltött be vezetői pozíciókat a T-Online-nál, az M-Factory-nál és az Origo Zrt-nél,. Saját vállalkozásai mellett az Opten Kft. ügyvezetői igazgatójaként és tanácsadójaként tevékenykedett mostani kinevezéséig.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése