TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar Szállodák Napja

5318
A vendégeket ingyenes szolgáltatásokkal és ajándékkal várják a kezdeményezéshez csatlakozott hotelek.

Bármily meglepő is, de a hazai turizmus ünnepei közül eddig hiányzott az a nap, amely a szállodákra, vendéglátóhelyekre és azok - mára jelentősen kibővült - szolgáltatásaira hívja fel a figyelmet.

Pedig hol vagyunk már a szállás-étkezés kettőstől. A vendéglátóhelyek, cukrászdák, bárok, wellness központok, egészségszolgáltatások ma már ugyanúgy a szállodák részei, mint az animációs programok, a kirándulásszervezés, a gyerekjátszó, a masszázsok, amelyek több figyelmet érdemelnek, hiszen többet adnak és élményeket közvetítenek a szállóvendégeknek.

A Magyar Szállodák Napja remek alkalom ezen szolgáltatások megismerésére, hiszen az egyes hotelek ingyenesen, csak egy mosolyért adnak különböző szolgáltatásokat. Nem fél áron, nem kedvezménnyel, hanem ingyen.

A szállodák ma már leginkább élményközpontok – mondta el Csobota-Kis Árpád - a Magyar Szállodák Napja program szervezője, a Barátságos Szállodák Nagykövete - ahol a vendégek sokféleképpen érezhetik jól magukat. Ennek a sokszínűségnek a bemutatására és kipróbálására jött létre ez a nap. A szállodák ünnepén, október 7-én a szokásokkal ellentétben az ünnepeltek, a szállodák adnak ajándékot és az ország kiválasztott szállodáiban a vendégek ingyenesen vehetik igénybe a hotel által meghatározott szolgáltatásokat. A fizetség minden esetben csak egy mosoly, vagyis egy Smiley.

Nincs két egyforma szálloda, ezért az ajándékok is változatosak: wellness és fitness részleg, squash, borkóstoló, éttermi kóstolók, lovaglás. A Hunguest Hotel Damona**** szállodában, Zalakaroson pl.: ajándék süteménnyel és ásványvízzel, az Espa Bio & Art Hotelben****, Zsámbékon ingyenes wellnesszel, squash-al, tenisszel, bowlinggal, a Hotel Sopronban**** egy pohár finom Kékfrankossal és szállodai idegenvezetéssel várják a vendégeket és ez csak ízelítő a változatos kínálatból.

További részletek az akcióról és regisztráció a nyereményekért a www.szallodaknapja.hu (http://www.szallodaknapja.hu) oldalon, illetve a Magyar Szállodák Napja Facebook oldalán (http://www.facebook.com/magyarszallodaknapja?ref=ts).

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése