TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar Szállodák Napja

5318
A vendégeket ingyenes szolgáltatásokkal és ajándékkal várják a kezdeményezéshez csatlakozott hotelek.

Bármily meglepő is, de a hazai turizmus ünnepei közül eddig hiányzott az a nap, amely a szállodákra, vendéglátóhelyekre és azok - mára jelentősen kibővült - szolgáltatásaira hívja fel a figyelmet.

Pedig hol vagyunk már a szállás-étkezés kettőstől. A vendéglátóhelyek, cukrászdák, bárok, wellness központok, egészségszolgáltatások ma már ugyanúgy a szállodák részei, mint az animációs programok, a kirándulásszervezés, a gyerekjátszó, a masszázsok, amelyek több figyelmet érdemelnek, hiszen többet adnak és élményeket közvetítenek a szállóvendégeknek.

A Magyar Szállodák Napja remek alkalom ezen szolgáltatások megismerésére, hiszen az egyes hotelek ingyenesen, csak egy mosolyért adnak különböző szolgáltatásokat. Nem fél áron, nem kedvezménnyel, hanem ingyen.

A szállodák ma már leginkább élményközpontok – mondta el Csobota-Kis Árpád - a Magyar Szállodák Napja program szervezője, a Barátságos Szállodák Nagykövete - ahol a vendégek sokféleképpen érezhetik jól magukat. Ennek a sokszínűségnek a bemutatására és kipróbálására jött létre ez a nap. A szállodák ünnepén, október 7-én a szokásokkal ellentétben az ünnepeltek, a szállodák adnak ajándékot és az ország kiválasztott szállodáiban a vendégek ingyenesen vehetik igénybe a hotel által meghatározott szolgáltatásokat. A fizetség minden esetben csak egy mosoly, vagyis egy Smiley.

Nincs két egyforma szálloda, ezért az ajándékok is változatosak: wellness és fitness részleg, squash, borkóstoló, éttermi kóstolók, lovaglás. A Hunguest Hotel Damona**** szállodában, Zalakaroson pl.: ajándék süteménnyel és ásványvízzel, az Espa Bio & Art Hotelben****, Zsámbékon ingyenes wellnesszel, squash-al, tenisszel, bowlinggal, a Hotel Sopronban**** egy pohár finom Kékfrankossal és szállodai idegenvezetéssel várják a vendégeket és ez csak ízelítő a változatos kínálatból.

További részletek az akcióról és regisztráció a nyereményekért a www.szallodaknapja.hu (http://www.szallodaknapja.hu) oldalon, illetve a Magyar Szállodák Napja Facebook oldalán (http://www.facebook.com/magyarszallodaknapja?ref=ts).

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése