TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új gyárigazgató az Unilever röszkei gyárában

5304
2012 szeptemberétől Kocsis Zoltán tölti be az Unilever röszkei gyárának igazgatói pozícióját.

Az angolul és németül folyékonyan beszélő szakember korábban a PepsiCo magyarországi Frito Lay gyárában töltött be gyárigazgatói pozíciót. Az Unilever Magyarországhoz az Intersnack (Chio) vállalattól érkezik, ahol a hazai supply chain részleg vezetéséért volt felelős.

„Megtiszteltetésnek érzem, hogy a jövőben én vezethetem az Unilever Röszkei Élelmiszergyárát. A vállalat magas elvárásokat támaszt magával szemben a minőség, élelmiszerbiztonság, hatékonyság, környezetvédelem és a fenntartható fejlődés területén. Elsődleges célunk a vevők és fogyasztók tökéletes kiszolgálása. A termékektől kezdve a megfelelő rendszereken át a jól képzett, motivált munkatársakig minden adott ahhoz, hogy ennek az elvárásnak a Röszkei gyárban mi is megfeleljünk. A vezetői feladat tehát kihívás és egyben óriási lehetőség is számomra” - mondja a szakember.

Az újonnan kinevezett gyárigazgató agrármérnökként végzett a Szent István egyetemen. Zoltán szabadidejét elsősorban családjának szenteli, de a rendszeres sport – gyakran gyermekeivel együtt –  is fontos része az életének.

A korábbi gyárigazgató, Búzási Erika, az Unilever katowicei gyárának igazgatójaként folytatja pályafutását a jövőben.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése