TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új gyárigazgató az Unilever röszkei gyárában

5304
2012 szeptemberétől Kocsis Zoltán tölti be az Unilever röszkei gyárának igazgatói pozícióját.

Az angolul és németül folyékonyan beszélő szakember korábban a PepsiCo magyarországi Frito Lay gyárában töltött be gyárigazgatói pozíciót. Az Unilever Magyarországhoz az Intersnack (Chio) vállalattól érkezik, ahol a hazai supply chain részleg vezetéséért volt felelős.

„Megtiszteltetésnek érzem, hogy a jövőben én vezethetem az Unilever Röszkei Élelmiszergyárát. A vállalat magas elvárásokat támaszt magával szemben a minőség, élelmiszerbiztonság, hatékonyság, környezetvédelem és a fenntartható fejlődés területén. Elsődleges célunk a vevők és fogyasztók tökéletes kiszolgálása. A termékektől kezdve a megfelelő rendszereken át a jól képzett, motivált munkatársakig minden adott ahhoz, hogy ennek az elvárásnak a Röszkei gyárban mi is megfeleljünk. A vezetői feladat tehát kihívás és egyben óriási lehetőség is számomra” - mondja a szakember.

Az újonnan kinevezett gyárigazgató agrármérnökként végzett a Szent István egyetemen. Zoltán szabadidejét elsősorban családjának szenteli, de a rendszeres sport – gyakran gyermekeivel együtt –  is fontos része az életének.

A korábbi gyárigazgató, Búzási Erika, az Unilever katowicei gyárának igazgatójaként folytatja pályafutását a jövőben.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése