TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Moszkvai opera Magyarországon

5236
Először járnak Magyarországon a világhírű moszkvai Bolsoj Színház operaszólistái.

Oroszország legnagyobb és a világ egyik legjelentősebb opera- és balett-színházának szólistái októberben érkeznek Magyarországra. A moszkvai Nagyszínház a világ leghíresebb operaházainak egyike, Oroszország vezető zenés színháza. A moszkvai Bolsoj szólista énekesei a világ legjelentősebb színházainak állandó vendégfellépői végre Magyarországra, Budapestre is ellátogatnak.

2012. október 20-án, szombaton a Bolsoj szólistái – élükön a világhírű Elena Zelenskaja és Marat Gali operaénekesekkel - két koncertet is adnak a Budapesti Kongresszusi Központban. A délután 15 és este 20 órától kezdődő koncerteken az énekesek Rossini, Verdi és Puccini műveivel örvendeztetik meg a magyar közönséget. Az operagálán részleteket hallhatunk a legnépszerűbb olasz operákból: A sevillai borbély, Traviata, Rigoletto, Tosca, Turandot. Az operagálán Medveczky Ádám, Kossuth – díjas karmester vezényel, közreműködik a Monarchia Szimfonikus Zenekar.

A Bolsoj Budapestre érkező énekesei: Elena Zelenskaja (szopran), Marat Gali (tenor), Mihail Gubsky (tenor), Olga Ionova(szoprán), Agunda Kulaeva ( mezzo-szoprán), Tatyana Pechnikova ( szoprán) , Oleg Dolgov( tenor), Andjey Beletsky(basszus), Anton Vinogradov (baritone), Oleg Didenko( basszus).

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése