TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Közös torna a SportM-en

5195
Béres Alexandra a TV Paprika mellett most már a SportM nézőit is az egészséges életmódra buzdítja a hét minden napján.

A Fitt-Térítők SportM-en jelentkező változata egyesével haladva veszi végig a 12 izomcsoportot. Béres Alexandra 40 epizódon keresztül mintegy 300 különböző gyakorlatot mutat be. Testedzés közben megtudhatjuk, hogy ugyanazzal a gyakorlattal mit érünk el, ha kis vagy nagy súllyal végezzük, mi ajánlott a férfiak és mi a hölgyek számára. Béres Alexandra pontosan tudja, hogy mennyi az ideális napi edzésadag, és mikorra lesz látható eredménye ennek a hálás, de annál keményebb munkának.  A SportM-en most futó 40 őszi epizódnak télen és tavasszal is lesz majd folytatása, hogy minden évszakban együtt élvezhessük a mozgás örömét egy fitnesz világbajnokkal.

A mozgásra való buzdításon túl a Fitt-Térítők receptekkel is segíti az elszántabb reformereket, méghozzá úgy, hogy nem érezzük közben azt a kényszert, hogy diétázzunk. A Kovács Lázár illetve Baracskay Angéla által elkészített ételek és desszertek mindössze az összetevők módosításának köszönhetően, de lehet, hogy épp csak a helyes mennyiségek meghatározásának eredményeképpen válnak diétás receptekké. Előtérbe kerülnek a teljes értékű gabonafélék, az alacsony szénhidráttartalmú, ám ízletes ételek és a cukor nyírfacukorra történő cserélése. De számos más hasznos információval is gazdagabbak lehetünk, legyen szó az edzésről, vagy éppen a kímélő ételek elkészítéséről.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése