TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hell Energy üzemet Brazíliának is!

5199
Brazíliában is piacra lép az energiaital gyártó cég: a szikszói gyárba látogatott Paulo Skaf, Sao Paulo Állam Iparszövetségének elnöke.

„Amit a szem nem lát, azt a szív nem érzi!” – indokolta látogatásának célját stílusosan egy brazil közmondással Paulo Skaf, Sao Paulo Állam Iparszövetségének (FIESP) elnöke. A brazil politikus és üzletember azért látogatott Magyarországra, hogy személyesen tekinthesse meg a Hell Energy modern technológiával felszerelt töltőüzemét. A kitüntetett figyelem és érdeklődés legfőbb oka pedig az, hogy a Hell májusban indult brazil exportjának hosszú távú céljai között szerepel egy – a szikszói gyárhoz hasonló, modern technológiával és egyedülálló kapacitással rendelkező – gyáróriás létrehozása Brazíliában, amely a hatalmas dél-amerikai piac igényeit is képes hosszú távon nagy biztonsággal kiszolgálni.

A Hell Energy 7000 négyzetméteres szikszói gyárcsarnokában fázisról fázisra nézhette végig a brazil politikus üzletember, ahogyan a világ legmodernebb saját tulajdonú gyárában palackozzák – a Magyarországon kívül közel 30 export országba eljutó – Hell energiaitalt. A töltőüzem megtekintése után a szomszédos logisztikai központ méreteit és kapacitását látva egyértelművé vált számára, hogy a Hell – ahogyan az már a kezdetektől érződik – világméretben gondolkodik. Miután személyesen győződött meg arról, hogy az energiaital gyártók között a Hell rendelkezik Európa leghatékonyabban működő és legmodernebb technológiát képviselő saját palackozó gyárával, minél előbb szeretné, ha a piacvezető magyar energiaital-gyártó brazil tőkebefektetése megvalósulna, és Sao Paulo államban is felépülne egy ugyanilyen gyárkomplexum.

Azon túlmenően, hogy a Hell Energy brazíliai export terjeszkedését és gyárberuházását maximálisan támogatásáról biztosította, a gyárlátogatást követő megbeszélésen a Hell Energy további itthon megvalósuló terveiben is felmerült a brazil-magyar együttműködés lehetősége, amelynek részleteiről már el is kezdték az egyeztetést a hétvégén.

A következő hónapokban a Hell Energy lehet az első olyan magyar cég, amelyik sikerrel építhet új exportpiacot és indíthatja el befektetését Brazíliában, hiszen Skaf elnök úr – ahogyan Kövér László házelnökkel folytatott megbeszélésén hangsúlyozta – mindent meg fog tenni azért, hogy a magyar vállalkozások piacra jussanak hazájában, valamint befektetés-könnyítő infrastruktúra kiépítését ígérte. Természetesen a novemberben Sao Paulo-ban megrendezésre kerülő magyar-brazil üzleti fórumra, amelynek célja a kereskedelmi kapcsolatok erősítése, a befektetések ösztönzése, a Hell Energy menedzsmentje is meghívást kapott.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése