TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hell Energy üzemet Brazíliának is!

5199
Brazíliában is piacra lép az energiaital gyártó cég: a szikszói gyárba látogatott Paulo Skaf, Sao Paulo Állam Iparszövetségének elnöke.

„Amit a szem nem lát, azt a szív nem érzi!” – indokolta látogatásának célját stílusosan egy brazil közmondással Paulo Skaf, Sao Paulo Állam Iparszövetségének (FIESP) elnöke. A brazil politikus és üzletember azért látogatott Magyarországra, hogy személyesen tekinthesse meg a Hell Energy modern technológiával felszerelt töltőüzemét. A kitüntetett figyelem és érdeklődés legfőbb oka pedig az, hogy a Hell májusban indult brazil exportjának hosszú távú céljai között szerepel egy – a szikszói gyárhoz hasonló, modern technológiával és egyedülálló kapacitással rendelkező – gyáróriás létrehozása Brazíliában, amely a hatalmas dél-amerikai piac igényeit is képes hosszú távon nagy biztonsággal kiszolgálni.

A Hell Energy 7000 négyzetméteres szikszói gyárcsarnokában fázisról fázisra nézhette végig a brazil politikus üzletember, ahogyan a világ legmodernebb saját tulajdonú gyárában palackozzák – a Magyarországon kívül közel 30 export országba eljutó – Hell energiaitalt. A töltőüzem megtekintése után a szomszédos logisztikai központ méreteit és kapacitását látva egyértelművé vált számára, hogy a Hell – ahogyan az már a kezdetektől érződik – világméretben gondolkodik. Miután személyesen győződött meg arról, hogy az energiaital gyártók között a Hell rendelkezik Európa leghatékonyabban működő és legmodernebb technológiát képviselő saját palackozó gyárával, minél előbb szeretné, ha a piacvezető magyar energiaital-gyártó brazil tőkebefektetése megvalósulna, és Sao Paulo államban is felépülne egy ugyanilyen gyárkomplexum.

Azon túlmenően, hogy a Hell Energy brazíliai export terjeszkedését és gyárberuházását maximálisan támogatásáról biztosította, a gyárlátogatást követő megbeszélésen a Hell Energy további itthon megvalósuló terveiben is felmerült a brazil-magyar együttműködés lehetősége, amelynek részleteiről már el is kezdték az egyeztetést a hétvégén.

A következő hónapokban a Hell Energy lehet az első olyan magyar cég, amelyik sikerrel építhet új exportpiacot és indíthatja el befektetését Brazíliában, hiszen Skaf elnök úr – ahogyan Kövér László házelnökkel folytatott megbeszélésén hangsúlyozta – mindent meg fog tenni azért, hogy a magyar vállalkozások piacra jussanak hazájában, valamint befektetés-könnyítő infrastruktúra kiépítését ígérte. Természetesen a novemberben Sao Paulo-ban megrendezésre kerülő magyar-brazil üzleti fórumra, amelynek célja a kereskedelmi kapcsolatok erősítése, a befektetések ösztönzése, a Hell Energy menedzsmentje is meghívást kapott.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése