TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Te melyik sportban vagy bajnok?

5170
A KamaszPanasz szerkesztőségének kreatív pályázatán, fiatalok mutathatták be kedvenc sportágukat, és a hozzá fűződő viszonyukat.

Az Olimpia évében, a sport és egészség jegyében: a KamaszPanasz nyáron Kreatív-pályázatot hirdetett meglévő és új olvasói között, hogy megtudja, kinek mit jelent a sport, ki melyik sportágat szereti a legjobban, melyik sportágban érzi magát bajnoknak.

A KamaszPanasz pályázati felhívására 45 pályázótól összesen 82 érdekes, izgalmas, és esztétikus fotó, fotómontázs, plakátterv és videó érkezett a szerkesztőségbe.

A pályázat során az olvasók is leadhatták a voksukat a számukra leginkább tetsző műről, ennek során az alkotásokra több mint 2600 szavazat érkezett. A Facebookon keresztül pedig összesen körülbelül 200 ezer fiatalt ért el a KamaszPanasz a Pályázat kapcsán.

A beérkezett alkotások közül a legjobban sikerült műveket a világ- és Európa-bajnok öttusázó Madaras Ádám a KamaszPanasz szerkesztőségének tagjaival közösen választotta ki.

A KamaszPanasz Kreatív Pályázatára érkezett nyertes alkotások:

I. Helyezett: Nagy Vanessza, Roboz Péter: Capoeira

II. Helyezett: Szijj Alexandra – Kincsem


III. Helyezett: Dani András – A futó (montázs)

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése