TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Est Media: Újabb vezető távozik

5177
Dávid Zoltán, a vidéki Est Lapok délkeleti régiójának vezetője és tulajdonosa megválik 13 éve betöltött pozíciójától és hamarosan tulajdonrészétől is.

Dávid Zoltán 1999 szeptembere óta látta el a régióvezetői feladatokat. Nevéhez fűződik az Est Lapok első régiós szerkesztőségeinek létrehozása (Békés Est, Szolnoki Est, Kecskeméti Est, Szegedi Est), megannyi különszám és új kiadvány ötlete, valamint innovatív marketing és ügyviteli megoldások bevezetése.

„Közel másfél évtizedet töltöttem az Est Lapokkal, amelynek során rengeteget tanultam, de úgy érzem, hogy már megérett az idő a változtatásra. Ezért egy másik területen, az outdoor média piacon szeretném kipróbálni magam. Egy új vállalkozást fogok indítani, amely egy eddig szokatlan, mobil kültéri reklámközvetítő eszközzel foglalkozik.” – mondta el Dávid Zoltán.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése