TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új vezetők a Deloitte-nál

5163
Komoly szakmai tapasztalattal rendelkező szakértőkkel bővült a Deloitte hazai irodájának csapata.

Kohári Gábor

Nemrégiben csatlakozott a Deloitte hazai irodájához Kohári Gábor (40), a társaság pénzügyi tanácsadási részlegének igazgató-helyettese, akinek feladata a Deloitte tanácsadási üzletágának ingatlan-tanácsadási szolgáltatásokkal való bővítése, az üzletág fejlesztése és a szolgáltatási terület szakmai munkájának irányítása.

Diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Kar Szerkezetépítő Szakán szerezte. Közgazdasági és Államigazgatási Egyetemen szerzett másoddiplomája mellett épületenergetikai területen is folytatott tanulmányokat.

Építőmérnökként ingatlanfejlesztési területen dolgozott, ingatlan-tanácsadói tapasztalatát az egyik Big4 cég magyarországi irodájánál végzett több mint 10 éves munkájával alapozta meg, ahol az ingatlan-tanácsadási részleg munkáját 2006-tól kezdődően közel négy évig irányította. A Deloitte csapatához történő csatlakozását megelőzően alapító partnerként egy ingatlanhasznosítási tanácsadásra és ingatlanértékelésre szakosodott céget vezetett.

Kohári Gábor, MRICS, szakterületén jelentős hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik. 2006-tól tagja az Angol Királyi Értékelők Szakmai Szervezetnek (RICS). Aktív tagja a szervezet ingatlanértékelési szakmai csoportjának. Rendelkezik továbbá BREEAM épület-minősítő tanácsadói jogosultsággal.

 

Dr. Falcsik István, ügyvéd

Dr. Falcsik István (45) szintén a közelmúltban csatlakozott a Deloitte-tal együttműködő ügyvédi irodához.

A szakértő közel 15 évig a Vám- és Pénzügyőrségnél dolgozott különböző szakterületeken, majd ezt követően önálló ügyvédi irodát alapított, amely a Vám-és Pénzügyőrség ellenőrzési körébe tartozó vám- és jövedéki igazgatási ügyekre specializálódott.

Ügyfélkörét a vám-és jövedéki területen export és import tevékenységet végző gazdálkodók, termékelőállítók, valamint szállítmányozók és vámügynökségek képezték. Az ügyvédi iroda több olyan jelentős súlyú ügyben látott el képviseletet, melyben a vám és jövedéki területet érintő, precedens értékű ítéletek születtek.

Falcsik István diplomáit az ELTE Jogtudományi Karán, valamint az Államigazgatási Főiskolán szerezte.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése