TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ádám Péter a Ringier-vel folytatja

5149
A szakember szeptember elejétől erősíti a Ringier Online sales tevékenységét: az Est Mediától érkezik.

Ádám Péter a Ringier Kiadó online sales tevékenységének új irányítója, Miczinkó Katalin a Ringier hirdetési igazgatójának megbízottjaként látja el feladatait. Többek közt felügyeli a Blikk.hu, Nemzetisport.hu és Neon.hu internetes oldalakhoz kapcsolódó értékesítést.

A szakember megbízatása kiterjed a Ringier digitális piaci pozícióinak megerősítésére a hirdetési piacon, amellyel a vállalat a magyarországi online piac fejlődésének meghatározó tényezőjévé válhat.

Ádám Péter ezt megelőzően az Est Media értékesítési igazgatói pozícióját töltötte be. Korábban a HVG Kiadó ügynökségi és üzletfejlesztési csoportvezetőjeként, előtte pedig a Sláger Rádió direkt értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.

Ádám Péter a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, Ipari formatervező és terméktervező designer szakon szerzett diplomát.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése