TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ádám Péter a Ringier-vel folytatja

5149
A szakember szeptember elejétől erősíti a Ringier Online sales tevékenységét: az Est Mediától érkezik.

Ádám Péter a Ringier Kiadó online sales tevékenységének új irányítója, Miczinkó Katalin a Ringier hirdetési igazgatójának megbízottjaként látja el feladatait. Többek közt felügyeli a Blikk.hu, Nemzetisport.hu és Neon.hu internetes oldalakhoz kapcsolódó értékesítést.

A szakember megbízatása kiterjed a Ringier digitális piaci pozícióinak megerősítésére a hirdetési piacon, amellyel a vállalat a magyarországi online piac fejlődésének meghatározó tényezőjévé válhat.

Ádám Péter ezt megelőzően az Est Media értékesítési igazgatói pozícióját töltötte be. Korábban a HVG Kiadó ügynökségi és üzletfejlesztési csoportvezetőjeként, előtte pedig a Sláger Rádió direkt értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.

Ádám Péter a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, Ipari formatervező és terméktervező designer szakon szerzett diplomát.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése