TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

1 milliót nyerhet a legstresszesebb

5130
Üdítőital, wellness hétvége és a végén 1 millió forint: a Morning Show és a WELL relax drink játékában ez ütheti a markát a résztvevőknek.

Valószínűleg sokan vagyunk, akiknek ismerősek a következő szituációk: egy nagyobb beszédre készülve szinte a torkunkban dobog a szívünk, vizsgák előtt pedig azt hisszük, semmit sem tudunk, netán éjfélkor döbbenünk rá, hogy még mindig nincs kész a főnök által másnapra kért prezi.

A WELL relax drink a Class FM közreműködésével őszi kampányát egy olyan nagyszabású nyereményjátékkal indítja, mellyel a mindennapi stressz által okozott feszültséget szándékoznak csökkenteni. A Class FM reggeli műsorának stábja nem másra, mint arra vállalkozott, hogy mosolyt csaljon a stresszes szituációkat megélt hallgatók arcára.

Az egy hónapon át tartó nyereményjátékban reggelente a népszerű műsorvezető, Rákóczi Feri hívja majd fel azt az embert - akit az e-mailben beküldött története alapján - a legstresszesebbnek ítélnek. A szerencsés nyertesek nem mindennapi ajándékban részesülnek: a WELL relax drink jóvoltából négy héten keresztül minden egyes nap kisorsolásra kerül egy tálca WELL relax drink üdítőital, hogy igazából ki tudjon kapcsolni. Heti nyereményként minden pénteken egy wellness hétvégét is kisorsolnak a hajdúszoboszlói Hotel Délibábba, ahol garantáltan stresszmentesen pihenhet párjával és a játék legvégén a legstresszesebb és egyben legszerencsésebb hallgató egy millió forint készpénzt nyer!

A WELL relax drink Magyarországon a funkcionális italok relax drink kategóriájának innovatív, prémium képviselőjeként elsőként robbant be a piacra. Nyár közepétől már kapható a boltokban a WELL, amely nem csak finom, gyümölcsös ízű üdítő, hanem a benne található természetes növényi kivonatoknak (citromfű, kamilla és hársfa) és magnézium tartalmának köszönhetően segít a stressz és a feszültség oldásában is. A sokat hangsúlyozott egészséges életmód eléréséhez a változatos, kiegyensúlyozott étrend, és a megfelelő mennyiségű mozgás mellett ugyanolyan fontos a stressz-mentes, nyugodt életvitelre való törekvés is, amelyben egy természetes, üdítő segítség a WELL relax drink, hiszen hozzájárul a szervezet megnyugtatásához, ellazításához, a mindennapi stressz által okozott feszültség feloldásához.

Érdemes tehát szeptember 3-ától a Class FM frekvenciájára tapadni, hogy a WELL relax drink segítségével teljes legyen a kikapcsolódás!

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése