TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sixt: a legjobb autókölcsönző cég

5115
A Német Szolgáltatásminőségi Intézet (DISQ) felmérésében, mind a szolgáltatási-, mind pedig a szerződési feltételek kategóriájában nyertes lett.

A Sixt, Németországban a legnagyobb, s világviszonylatban is a vezetők közé tartozó autókölcsönző megkapta „A Legjobb Gépjárműkölcsönző Cég 2012”-es díjat. Ebben az évben az autókölcsönzők felmérését a Német Szolgáltatásminőségi Intézet (“Deutsches Institut für Service-Qualität”, DISQ) végezte az N-TV televíziós csatorna megbízásából. A felmérésben a Sixt-et hozták ki átfogó győztesnek, mind a szolgáltatási-, mind pedig a szerződési feltételek kategóriájában az élen végzett. A Sixt-nek ez már a második ilyen győzelme a széleskörű iparági kutatásban, ezt megelőzően 2010-ben díjazták.

A DISQ és az N-TV Németország hat legnagyobb, nemzeti szinten működő gépjárműkölcsönzőjét értékelte több kategóriában. A cégek szolgáltatásminőségét telefonos és e-mail tesztek alapján mérték fel. Az elemzők alaposan megvizsgálták továbbá a szolgáltatók weboldalát a tartalom és a felhasználóbarát kialakítás szempontjából. A szolgáltatásminőség értékelésével egy időben a tesztek érintették minden cég szerződési feltételeit is. A teszt során számos foglalást küldtek a szolgáltatóknak különböző osztályú gépjárművekre és különböző bérlési időszakokra.

A Sixt kiemelkedően végzett a szolgáltatás kategóriában az e-mailben történő érdeklődésekre való reagálásban, mind a minőség, mind pedig a gyorsaság tekintetében. A tesztet végzőket lenyűgözte a Sixt weboldala is, amely széles körben nyújt különleges tartalmat és kiterjedt kapcsolatfelvételi információkat.  Az átlátható és precíz felépítés valamint az intuitív navigációs útvonal miatt, a DISQ szerint a weboldal igen könnyen használható. A szerződési feltételek kategóriájában a Sixt nyújtotta a legalacsonyabb árat több kombinációban is, amelyeket a tesztek érintettek. A Sixt árai főleg a hétvégéken és a felső-közép szegmens autói esetén emelkedtek ki.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése