TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nagykorú lett a METRO

5112
Idén ünnepli 18-ik születésnapját a METRO Kereskedelmi Kft.

Különleges év az idei a METRO Kereskedelmi Kft. életében, mivel az áruházlánc idén ünnepli magyarországi fennállásának 18-ik évfordulóját. A METRO 1994-ben, korábban nem tapasztalt óriási termékválasztékkal nyitotta meg első üzletét a hazai vásárlók előtt, egyedülállóan nagy alapterületű áruházként Magyarországon. A METRO számos szolgáltatás fejlesztésében és bevezetésében úttörő volt a hazai nagykereskedelmi áruházak között. A modern logisztika megteremtése, az EDI rendszer bevezetése, a HACCP és hűtési lánc betartása és népszerűsítése, a Magyarországon páratlan hal és húskínálat mellett számos egyéb termék és szolgáltatás bevezetése teszi a METRO Kereskedelmi Kft.-t egyedülállóvá a piacon.

„Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy a METRO 18 éve töretlenül sikeresen fejlődik; termékkínálata állandó magas színvonal mellett is folyamatosan növekszik, és vevőköre is folyamatosan bővül. A népszerűség, melyet a hazai piacon kivívtunk természetesen nem egyedüli érdemünk, hiszen a magyar vállalkozók töretlen bizalma elengedhetetlen volt ahhoz, hogy idáig eljussunk. Köszönjük a magyar vállalkozóknak, hogy 18 éve megtisztelnek minket bizalmukkal, hogy 18 éve sikeresen a piacon lehetünk, és 18 éves tapasztalattal segíthetjük őket.” – mondta el Roland Ruffing, a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója.

„A METRO számára kiemelten fontos, hogy támogassa a hazai vállalkozókat. Elhivatottságunk számokban is tetten érhető: jelenleg közel 1250 beszállítóval állunk kapcsolatban. Termékportfóliónk közel 80%-a - mely kb. 24 500 termékből áll - magyar forrásból származik” – mondta el Romain Vincent, a METRO Kereskedelmi Kft. kínálati igazgatója.

Természetesen vásárlói hűségét is szeretné megköszönni a METRO Kereskedelmi Kft. a jeles esemény alkalmából. Augusztus 30-tól négy héten keresztül jelentős, helyenként 18%-os vagy annál nagyobb kedvezményekkel is várja az áruházba betérő partnereket és vásárlókat az áruházlánc. Születésnapi tortával, ételkóstoltatással, izgalmas műsorokkal, nyereményjátékkal, és számos egyéb meglepetéssel ünnepelje Ön is a METRO 18-ik születésnapját!

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése