TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

SZIN: Fesztiválhangulat Szegeden

5086
D’n’b, ska, pop, elektró, hip-hop és népzene és még annyi szín Szegeden!

A fesztiválozók a SZIN Plázson heverészve várják a koncerteket: ma a brit Kosheen énekesnője, Sian táncolja rongyosra a nagyszínpad deszkáit, előtte a Vad Fruttik és a PASO lép fel. De nem csak KRSA-ék hoznak skat, hiszen jön a Russkaja is. A Csík Zenekar, a NEO, a We Are Rockstars, a Beat Dis és még rengeteg hőálló banda lép fel az Újszegedi Partfürdőn megrendezett fesztiválon. A fesztiválterületen a zene elvonja a figyelmet a nagy melegről, de párakapuk, hőségkommandó, SZIN oázis, az AXE angyalok hadjárata, a hideg fröccsök és a gyöngyöző falú SZINes poharakba csapolt sör is tesz a hőérzet csökkentéséről.

A nyitónapon hatalmas sikerrel nyitott újra a SZIN régi-új fesztiválhelyszíne, az Összművészeti tér, ahol Ferenczi Gyuriék és Szabó Balázsék előtt szemtelenül fiatal és tehetséges zenekarok kaptak lehetőséget a bemutatkozásra. Az amerikai Yellowcard imádta a fesztivált, Kowáék koncertjén utánozhatatlan volt a hangulat, Copy Con és közönsége pedig tényleg Jamaikában érezhette magát. A Punnany Massif buliján nem pusztán teltház volt: a JATE Klub környéke is tele volt a Wolfiék zenéjére bólogató SZINezőkkel. A Hősök, a Belga és a Paddy and the Rats is emlékezetes koncertet adott.

A SZIN Plázson fesztiválkvízzel indult a program, a fesztiválozók azóta pedig napoznak, vagy az árnyékban pihenve várják a koncerteket.  A fesztivál saját homokos beach-én fröccsjárat, All In PartyZone buli és igazi strandhangulat várja a SZINeseket.

A fesztiválozók hűsítéséről a fesztiválterületen párakapuk gondoskodnak, valamint a Hőségkommandó srácai járják a fesztivált, hogy vízzel permetezzék azokat, akiknek melegük van. Mivel a szép férfi felsőtestek miatt nekik leginkább a csajok örülnek, a fiúk hűsítéséért a vízipisztolyokkal felszerelkezett AXE angyalok gondoskodnak – ők váratlan időközönként a SZIN Plázson is feltűnnek majd, érdemes figyelni őket, az utakat pedig locsolóautókkal járják a SZIN munkatársai, ezzel is hűtve a területet.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése