TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Angol nyelvlecke félidőben

5080
Gyerekek lepték el a Margitszigeti Atlétikai Centrumot: a Minimax-Megamax Angol Nyelvű Sporttáboron vettek részt.

Aktív napokat tölthettek el a Margitszigeten azok a 5-14 éves gyerekek, akik részt vettek a Minimax-Megamax Angol Nyelvű Sporttábor 10 hetének valamelyik turnusában.

Az nem számított, hogy kezdő vagy profi valaki, mindenki megtalálta a neki való sportolási lehetőséget. Az amerikai nyári gyerektáborok mintájára szerveződött sporttáborban, az elsődleges cél az volt, hogy a napi mozgás és az idegennyelv használata természetes legyen számukra, és mindez egy felejthetetlen nyári élmény legyen. A gyerekeket profi környezetben, tapasztalt és képzett angol anyanyelvű edzők izzasztották meg, akik Angliából és az Egyesült Államokból érkeztek. Napi 10 órában könnyen meg lehetett tanulni a különböző angol kifejezéseket és szavakat.

A tanulás mellett játékok, versenyek, bemutatók és külső programok színessítették a napokat, így mindenki garantáltan jól érezte magát a táborban eltöltött idő alatt. Idehaza talán kevésbé ismert a tamburello, a lacrosse, a minigolf vagy az ultimate frizbi, de az első szárnypróbálgatások után nagy meccsek kezdődtek. Ezek mellett komoly labdarúgó- és kosárlabda-edzéseken is részt vehettek.

A táborban több NB1-es labdarúgó és sztárvendég is tiszteletét tette. Többek között a Sport TV Harmadik Félidő című futballshow-jának házigazdái is kilátogattak. Lipcsei Betta, Takács Rita és Molnár Mátyás örömmel tamburellózott, focizott és minigolfozott a gyerekekkel.  Bettát és Ritát természetesen rajongva fogadták a gyerekek, míg Matyi, kétgyermekes apukaként otthonosan mozgott a lelkes kis lacrosse-os fiúk között.

Akinek a két gyönyörű műsorvezetővel készített közös kép nem lett volna elég, egy névre szóló Minimax- vagy Megamax-mezzel gazdagodott, ami garantálta, hogy az idei nyár emlékei egy életre szóljanak. A szervezők természetesen jövőre is szeretettel várják a sportolni és tanulni vágyó gyermekeket.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése