TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Befejeződött az Arad Rally a Turán Motorsportnak

5062
Biztatóan indult a Turán Motorsport első aradi szereplése, szombaton azonban az autó sérülése miatt fel kellett adniuk a versenyt.

Úgy tűnik a technikai sportokra is igaz a mondás, miszerint minden az egyensúlyra törekszik. A tavalyi hatalmas sikerek, a nagyszerű világbajnoksági szereplés után ugyanis mintha idén elpártolt volna a szerencse a csapattól. Tegnap még biztatóan indult a Turán Motorsport első aradi szereplése, hiszen a szuperspeciál gyorsasági szakaszon csupán egy másodperces hátránnyal autózták a második legjobb időt.

A szombati nap sajnos már nem alakult ilyen szerencsésen, három gyorsasági szakaszt tudtak végigautózni a fiúk, mígnem az autó sérülése miatt fel kellett adniuk a versenyt.

„Az ötödik gyorsasági szakaszon az egyik szűk fordulóban az autó jobb hátulja hozzáért egy beton elemhez. Nem kapott nagy ütést, de eltört a lengőkar, így fel kellett adnunk a versenyt. Kár érte, mert jó időket autóztunk és nagyon élveztük.” – mondta Turán Frigyes.

Az Országos Rallye Bajnokság novemberben a Miskolc Rallyval folytatódik, ahol remélhetőleg véget ér az idényre jellemző pechszéria, és felhőtlen versenyzéssel mutathatja meg Frici és Gabi, hogy mire is képesek, ha a szerencse is mellettük áll.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése