TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Befejeződött az Arad Rally a Turán Motorsportnak

5062
Biztatóan indult a Turán Motorsport első aradi szereplése, szombaton azonban az autó sérülése miatt fel kellett adniuk a versenyt.

Úgy tűnik a technikai sportokra is igaz a mondás, miszerint minden az egyensúlyra törekszik. A tavalyi hatalmas sikerek, a nagyszerű világbajnoksági szereplés után ugyanis mintha idén elpártolt volna a szerencse a csapattól. Tegnap még biztatóan indult a Turán Motorsport első aradi szereplése, hiszen a szuperspeciál gyorsasági szakaszon csupán egy másodperces hátránnyal autózták a második legjobb időt.

A szombati nap sajnos már nem alakult ilyen szerencsésen, három gyorsasági szakaszt tudtak végigautózni a fiúk, mígnem az autó sérülése miatt fel kellett adniuk a versenyt.

„Az ötödik gyorsasági szakaszon az egyik szűk fordulóban az autó jobb hátulja hozzáért egy beton elemhez. Nem kapott nagy ütést, de eltört a lengőkar, így fel kellett adnunk a versenyt. Kár érte, mert jó időket autóztunk és nagyon élveztük.” – mondta Turán Frigyes.

Az Országos Rallye Bajnokság novemberben a Miskolc Rallyval folytatódik, ahol remélhetőleg véget ér az idényre jellemző pechszéria, és felhőtlen versenyzéssel mutathatja meg Frici és Gabi, hogy mire is képesek, ha a szerencse is mellettük áll.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése