TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az Infiniti-hajó is az összefogás részese

5046
Az SOS Gyermekfalu Vitorlás Bajnokságon a Soponyai Géza által épített Performance Cruiser is rajthoz állt a gyermekek legnagyobb örömére.

Immáron ötödik alkalommal rajtolt el Balatonfüreden az SOS Gyermekfalu Vitorlás Bajnokság. A közel 60 önként jelentkező vitorláshajó 200 gyermeknek okoz felejthetetlen pillanatokat.

A versenypálya a Balatonfüred előtti vízterület a Tihanyi apátság alatt, így a tó legszebb hajói mellett a gyönyörű panoráma élményét is élvezhetik a gyerekek, akik az összes magyarországi SOS intézményből érkeztek erre a napra. A Battonyáról, Kecskemétről, Kőszegről, Séből, Lajosmizséről és Szegedről ide látogató fiatalok közül sokan először járnak a Balatonon.

„Hatalmas élmény ez a verseny a gyerekeknek, mindig nagyon élvezik, és ezúttal az Infiniti jóvoltából kapnak egy-egy meglepetés-csomagot is. Tíz fiatalt viszünk el a hajónkon, és 2-3 fős a legénység. Azért ilyenkor nem csak sétahajózásról van szó, hanem ugyanúgy versenyzünk. A vitorlásoknak ez a vérében van! Aztán a küzdelem után egy jó hangulatú díjátadó várja a csapatot, ahol szinte mindenki elnyer valami díjat, de itt az a lényeg, hogy a gyerekek igazán jól érezzék magukat.” – mondta Soponyai Géza, kormányos.

„A velünk utazó gyerekek kapnak csapatruhát is, így tényleg a legénység részének érezhetik magukat. Reméljük így még nagyobb élmény lesz számukra a füredi vitorlázás. Ha jó szelünk lesz, nagyon izgalmas napnak nézünk elébe, egy nagyszerű kis csapattal!” – nyilatkozta Kovács Ákos, az Infiniti kizárólagos hazai forgalmazója, a Gablini Prémium Kft. ügyvezetője.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése