TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Dalszövegíró pályázatot indít a Disney

5038
A Disney Csatorna és az Animal Cannibals tehetséges mini rappereket keres: Love Jam néven hirdet versenyt.

A Disney Csatorna és az Animal Cannibals olyan fiataloknak hirdet versenyt, akiknek van tehetségük a dalszövegíráshoz és talán olykor-olykor rappelni is szoktak.  3-5 perces romantikus, minél humorosabb, kreatív dalodat várnak, amelyhez felhasználják az általuk megadott három szót. Ha jól sikerül a szerzemény, a versenyző lehetőséget kaphat, hogy ország-világ előtt megmutassa a tehetségét.

Felhasználandó szavak: tévé, Facebook, boszorkány

A költeményeket hangfelvétel vagy videofelvétel fomájában várják 2012. augusztus 10-től 2012. augusztus 23. 24:00-ig a letitshine@merlin.hu e-mail címre.

A 10 legtehetségesebb ifjút 3 napon belül értesítik, akik a döntőn az Animal Cannibals csapata és a közönség előtt is megcsillogtathatják a tehetségüket!

,,Rapszöveget írni, előadni menő dolog. Ha az ember ezt kamaszként teszi, és ezzel még csajozni is tud, akkor ez már több mint menő. Anno 14 évesen minket is ez motivált az első dalok megírásánál a világhírnév mellett. Legalább az egyik összejött!” – mesélte nevetve Qka, az Animal Cannibals frontembere.

A verseny fődíja:

  1. helyezett Netbook
  2. helyezett iPod
  3. helyezett Ice-Watch karóra


A döntőt a Toldi moziban rendezik,  2012.augusztus 30.-án , 15.00-kor.

A részletes játékszabályt a http://www.merlin.hu/index.php/2012/08/letitshinelovejam/ oldalon találja.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése