TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A világ legvékonyabb klubja

5019
Több mint kétszáz fesztiválozó adta dj-ként saját zenéjét a Sziget egyik legkisebb színpadán, a Lenovo Ultraslim Discoban.

Idén a Szigeten bemutatkozott a Lenovo UltraSlim Disco is, ahol a lelkes érdeklődők saját kedvenceiket játszhatták a közönségnek egy Youtube csatornán keresztül, miközben közelebbről is megismerkedhettek  a Lenovo ultrabookok hosszú akkumulátor idejével, teljesítményével és vékony kivitelezésével.

A fesztivál ideje alatt így a Lenovo Ultraslim Discoban folyamatosan váltották egymást azok, akik a Sziget előadói mellett saját kedvenc számaikra is szívesen buliztak. Ezekből a számokból a Sziget 20. születésnapjára egy 20 órás Lenovo Ultramix-et is készítettek, amiben a The Clashtől, a Prodigyn,a The Killersen keresztül a Skrillexig, a Sum41-ig, a Yonderboi-ig és a Beach Boys-ig minden megtalálható. A  világ legvékonyabb buli helyének hirdetett discoban parti ajándékok várták a szigetlakókat, a résztvevők között pedig egy Lenovo Ultrabookot sorsoltak ki.

A Lenovo UltraSlim Disco legújabb hírei és fotói a https://www.facebook.com/LenovoMagyarorszag oldalon keresztül érhetőek el.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése