TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A világ legvékonyabb klubja

5019
Több mint kétszáz fesztiválozó adta dj-ként saját zenéjét a Sziget egyik legkisebb színpadán, a Lenovo Ultraslim Discoban.

Idén a Szigeten bemutatkozott a Lenovo UltraSlim Disco is, ahol a lelkes érdeklődők saját kedvenceiket játszhatták a közönségnek egy Youtube csatornán keresztül, miközben közelebbről is megismerkedhettek  a Lenovo ultrabookok hosszú akkumulátor idejével, teljesítményével és vékony kivitelezésével.

A fesztivál ideje alatt így a Lenovo Ultraslim Discoban folyamatosan váltották egymást azok, akik a Sziget előadói mellett saját kedvenc számaikra is szívesen buliztak. Ezekből a számokból a Sziget 20. születésnapjára egy 20 órás Lenovo Ultramix-et is készítettek, amiben a The Clashtől, a Prodigyn,a The Killersen keresztül a Skrillexig, a Sum41-ig, a Yonderboi-ig és a Beach Boys-ig minden megtalálható. A  világ legvékonyabb buli helyének hirdetett discoban parti ajándékok várták a szigetlakókat, a résztvevők között pedig egy Lenovo Ultrabookot sorsoltak ki.

A Lenovo UltraSlim Disco legújabb hírei és fotói a https://www.facebook.com/LenovoMagyarorszag oldalon keresztül érhetőek el.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése