TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Fejlődő Kereskedelmi informatika

4986
Közel húszéves fennállásának legjobb félévét zárta a hazai kereskedelmi szektor piacvezető informatikai vállalkozása, a székesfehérvári Laurel. A társaság árbevétele meghaladta a 1,5 milliárd forintot.

Fennállásának legjobb félévét zárta a kereskedelmi informatikában piacvezető székesfehérvári Laurel Kft. A nemrég újabb, immáron a hatodik céggel bővült cégcsoport központi vállalata 1,5 milliárd forint bevételt ért el az idei első félévben. Bessenyei István hozzátette, ezt a rekordbevételt változatlan munkaerőlétszámmal érték el. A társaság megalapítása óta mindig nyereségesen működött, , eredményének jelentős részét folyamatosan  termékfejlesztésbe és piacépítésbe forgatja vissza − hangoztatta az alapító cégtulajdonos.

A hazai piacon már régóta vezető vállalkozás folyamatosan hozza be a legújabb innovációkat Magyarországra, az utóbbi időben pedig külföldi, orosz-ukrán, valamint szlovákiai terjeszkedésbe kezdett.

Az idei rekord árbevétel mögött olyan megbízások állnak, mint a Cora áruházlánc informatikai átállítása és integrálása az Auchan hálózatba, vagy az Auchan üzemanyag- és ajándékkártya rendszerének fejlesztése, valamint a SuperShop rendszer teljes megújítása, amely kiemelt napokon napi akár 1,3 millió tranzakciót bonyolít. Emellett tavaly kezdődött meg az új, Laura nevű kasszaszoftver értékesítése. A termék sikerét jól mutatja, hogy a Bauhaus lánc már ezzel nyitotta meg áruházait, a  futó projektek keretében pedig további 500 Laura kasszaszoftver bevezetés bizonyítja a termék sikerességét.

Bessenyei István

Bár a folyamatos fejlesztések az utóbbi időkben még tovább sűrűsödtek a cégcsoportnál, kényesen ügyelünk az innováció és a pénzügyi biztonság közötti egyensúlyra − tette hozzá Bessenyei István. Mindezek a lépések ezért tervek szerint zajlanak, ez a záloga a kereskedelmi szektorban nagyra tartott stabilitásnak − szögezte le a vezető.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése