TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

NBA-SAP együttműködés

4944
Az SAP HANA platformját, és több üzleti intelligencia megoldását állítja szolgálatba az NBA, hogy a honlapján található nagy tömegű, hivatalos statisztikai adatokat kezelje.

A kosárlabda rajongói így egy könnyen használható felületen keresztül érhetik el, és elemezhetik az adatokat nemcsak desktopról, hanem tablet, és mobil eszközökről egyaránt. Az új felhasználói élményt ígérő SAP-technológiát várhatóan a 2012-13-s szezon alatt már ki lehet próbálni.

Az észak-amerikai kosárlabda szövetség, és az SAP továbbá egy többéves partnerséget is bejelentettek, mellyel az IT-cég az NBA hivatalos üzleti analitikai szoftverpartnerévé vált, továbbá az NBA All-Star, az NBA Draft partnerévé is. Az együttműködés több nemzetközi piacra terjed ki az USA-n kívül, köztük pl. Brazíliára, Németországra, Kínára, Oroszországra.

„Az SAP számára megtisztelő, hogy az NBA, mint az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő sportszervezet partnere lehet. Az SAP HANA-n keresztül a rajongók egy soha nem látott módon fogják megtapasztalni az NBA-t” -mondta Bill McDermott, az SAP társ-vezérigazgatója.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése