TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Távozik az Integrált Média ügyvezetője

4926
Lemondott posztjáról Menyhárt Mária, az Integrált Média Megoldások Kft. ügyvezető igazgatója. A szakember a cég indulása óta vezette a kereskedőházat.

Július végétől távozik posztjáról Menyhárt Mária, az Integrált Média Megoldások Kft. ügyvezető igazgatója. A szakember 2003-tól, nyolc éven át irányította - hirdetési igazgatóként - a Geomédia Zrt. sales szakmai tevékenységét, majd az Integrált Média megalakulásától, 2011. áprilisától vezette a kereskedőházat. Irányítása alatt vált az Integrált Média sales house a hirdetési szektor stabil szereplőjévé úgy a print, mint az online és a rádiós piacon egyaránt, portfóliójában a Geomédia Kiadó lapjainak valamint a NeoFM és a Facebook hirdetési felületeivel. “Büszke vagyok arra, hogy a kiegyenlítetlen hirdetési piac ellenére erős gyökeret vert kereskedőházunk az ágazati piacon”- nyilatkozta a Menyhárt Mária.

Az üzletasszony egyelőre családi körbe vonul vissza, mérlegelve a számos megkeresést, ami eddig felé érkezett, s a nyár végén dönt, hol folytatja tovább. Az Integrált Média Megoldások Kft.-t a továbbiakban Wirth Zoltán irányítja.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése