TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Távozik az Integrált Média ügyvezetője

4926
Lemondott posztjáról Menyhárt Mária, az Integrált Média Megoldások Kft. ügyvezető igazgatója. A szakember a cég indulása óta vezette a kereskedőházat.

Július végétől távozik posztjáról Menyhárt Mária, az Integrált Média Megoldások Kft. ügyvezető igazgatója. A szakember 2003-tól, nyolc éven át irányította - hirdetési igazgatóként - a Geomédia Zrt. sales szakmai tevékenységét, majd az Integrált Média megalakulásától, 2011. áprilisától vezette a kereskedőházat. Irányítása alatt vált az Integrált Média sales house a hirdetési szektor stabil szereplőjévé úgy a print, mint az online és a rádiós piacon egyaránt, portfóliójában a Geomédia Kiadó lapjainak valamint a NeoFM és a Facebook hirdetési felületeivel. “Büszke vagyok arra, hogy a kiegyenlítetlen hirdetési piac ellenére erős gyökeret vert kereskedőházunk az ágazati piacon”- nyilatkozta a Menyhárt Mária.

Az üzletasszony egyelőre családi körbe vonul vissza, mérlegelve a számos megkeresést, ami eddig felé érkezett, s a nyár végén dönt, hol folytatja tovább. Az Integrált Média Megoldások Kft.-t a továbbiakban Wirth Zoltán irányítja.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése